Nainen esitteli 13 vuotta kehossaan olleet rintaimplantit – kertoo, miksi halusi niistä eroon

Somepersoona ja videobloggaaja Bunnie DeFord julkaisi kyseenalaisen videon vanhoista rintaimplanteistaan.

Somepersoona ja videobloggaaja Bunnie DeFord järkytti seuraajiaan rintaimplanteillaan. Bunnie jakoi TikTok-seuraajilleen videon, jolla esittelee vanhat rintaimplanttinsa sisältöineen, kertoo New York Post.

Esitteli implantteja videolla

Bunniella oli implantit kehossaan 13 vuoden ajan, ja ne poistettiin 2019. Nainen kertoi päätöksestään vuonna 2019 vlogissaan. Leikkauksen jälkeen nainen on säilyttänyt implantteja muovipussissa.

– Ne ovat vain olleet täällä, Bunnie kuvailee videolla.

Videolla nainen ottaa implantit pussista ja esittelee niitä kameralle. Implanttien sisällä leijailee jonkinlaista sakkaa; implanttien ulkomuotoa Bunnie kuvaa "homeiseksi".

– Katsokaa. Tämä menee ihmiskehoon, Bunnie sanoo videolla ja kertoo olevansa tyytyväinen implanttien poistoon.

Bunnie esitteli implantteja. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Video herätti kysymyksiä: "Ei niiden olisi pitänyt antaa näitä takaisin"

Implantteja on ihmetellyt jo lähes kuusi miljoonaa katsojaa. Osa katsojista on kuitenkin kyseenalaistanut videon väitteet ja ihmetellyt esimerkiksi sitä, että lääkäri antoi käytetyt implantit Bunnielle.

– Tuo ei ole hometta, eikä heidän olisi pitänyt antaa noita takaisin, se on biologinen vaaratekijä, kommenteissa ihmetellään.

– Ne ovat homeiset, koska pidät niitä pakastepussissa, toinen kommentoija huomauttaa.

– Ei tuollaisia suolaliuosimplantteja itse asiassa enää käytetä, kolmas kommentoija huomauttaa.

Suolaliuoksen sijaan nykyimplanteissa on yleensä silikonia.

Bunnie kertoi lopettamispäätöksen syntyneen, kun hän kyllästyi liian isoihin rintoihin ja halusi palata "luonnollisempaan" lookiin. Nainen kertoo myös kärsineensä omituisista oireista, jotka panee "rintaimplanttitaudin" piikkiin. Asiantuntijat ovat kuitenkin erimielisiä niin sanotun implanttitaudin eli BII:n olemassaolosta.

– Rintaimplanttiin on myös liitetty lukuisia epämääräisiä oireita, joita kutsutaan englanniksi nimityksellä "breast implant disease". On viitettä, että näillä oireilla on yhteyttä joihinkin autoimmuunisairauksiin. On myös kuvattu potilastapauksia, joissa oireet ovat poistuneet implanttien poiston myötä, kauneuskirurgiasivusto Siluetti.fi toteaa.

Rintaimplanttien yleisin ongelma on kuitenkin implantin kapseloituminen kehossa. Implantit eivät myöskään ole ikuiset. Ne tulisi vaihtaa tarvittaessa.

Katso myös: Irina on toiminut 10 vuotta stripparina – silikonirinnat muuttivat suhtautumista omaan kehoon:

Irina on toiminut 10 vuotta stripparina – silikonirinnat muuttivat suhtautumista omaan kehoon 0:47
Silikonirinnat muuttivat Irinan suhtautumista omaan kehoon

Lue myös:

    Uusimmat