Kirsti Paakkanen lähetyksessä: Vaihdoin ihanan miehen Marimekon pelastamiseen

Marimekon pelastaja, yrittäjäneuvos Kirsti Paakkanen uhkui Studio55.fi-lähetyksessä kiitollisuutta Suomea ja suomalaisia kohtaan.

– Jos se viimeinen kiitos on jäänyt sanomatta, niin nyt minä sen sanon, aloitti yrittäjäneuvos Kirsti Paakkanen Studio55.fi-ohjelmassa.

– Ilman teitä (suomalaisia) Marimekko ei olisi koskaan noussut sellaiseen menestykseen, johon se saatiin. Saimme hengen niin Marimekon yhteyteen kuin talon sisällekin. Me teimme töitä hurmoksessa.

– Minulla on hirveän suuri rakkauden velka Suomea kohtaan. Olen saanut köyhänä tyttönä onnistua tässä maassa, kiitteli Paakkanen.

Paakkanen ehti eläkkeelle jäätyään aloittaa uuden elämän Ranskassa, kun hän huomasi, mitä Suomessa alkoi tapahtua. 1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alussa Marimekko oli syvässä talouskriisissä.

Paakkanen kertoo vaihtaneensa ihanan miehen Marimekkoon, kun hän lähti Ranskasta Suomeen pelastamaan yritystä. Hän myös totesi, ettei ole katunut valintaansa.

"Olin olevinaan hurjempi kuin olinkaan"

Konkurssin partaalta Marimekkoa pelastanut Kirsti Paakkanen joutui esittämään kovempaa, kuin mitä hän oli.

– Kun minulle sanottiin, että tämä ei ole marimekkolaista, minä kysyin, että oliko se marimekkolaista, että tehtiin niin paljon tappiota. Joskus piti olla olevinaan hurjempi kuin onkaan.

Paakkanen on sitä mieltä, että menestymiseen tarvitaan oikeaa asennetta ja motivaatiota. Raha tulee vasta sen jälkeen.

– Ykkönen on se intohimo. Et saa koskaan ajatella rahaa ensimmäiseksi, kun teet jotain. Jos teet jotain asenteella, niin rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Niin kävi minullekin!

Klikkaa kuvaa ja katso päivän ohjelmasta, mitä muuta Kirsti Paakkanen kertoi Marimekosta ja menestymisestä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja