Kirsten Dunst: Kritiikki on tervetullutta

Näyttelijä Kirsten Dunst ottaa mielellään vastaan kritiikkiä, koska haluaa olla mieluummin puhuttu kuin huomaamaton.

Kirsten Dunstia ei huonot arvostelut saa pois tolaltaan. Näyttelijä kertoo, että saa mieluummin huonoja kuin neutraaleja arvosteluita kriitikoilta, sillä hän nauttii siitä että hänen töistään puhutaan.

Dunstin uusin elokuva Melancholia sai kriitikoilta kielteisen arvion, mutta Dunst itse sanoo sen olevan parempi kuin ei mitään.

– Vaikka et pitäisikään elokuvasta niin jollain tapaa se sekoittaa pääsi tai tekee sinut vihaiseksi, Dunst huomauttaa elokuvasta.

– Ainakin itsestäni olen huomannut sen, että jos tulen todella vihaiseksi elokuvasta niin siinä on luultavasti jotakin, mistä en itsessäni pidä.

Cannesissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, elokuvan ohjaaja Lars von Trier aiheutti pahennusta vitsailemalla olevansa natsi ja viittasi Dunstin henkilökohtaiseen kamppailuun masennuksen kanssa.

Dunst myöntää olleensa häpeissään ohjaajan kommenteista, mutta kertoo tämän pahoitelleen käytöstään myöhemmin.

– Tuollaisilla asioilla ei vitsailla, Dunst huomautti Indepent lehdelle antamassaan haastattelussa, mutta mainitsee voivansa jatkossakin työskennellä ohjaajan kanssa.

Melancholia sai suomen ensi-iltansa kesäkuussa ja Dunstin lisäksi elokuvassa näyttelee Alexander Skarsgård ja Charlotte Gainsbourg.

MTV3/Helmi

Lähde: femailfirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja