Kirottu arvontalipuke vai erikoinen bugi? MTV:n lukija huomasi erikoisen virheen lottokupongissa – "Ei ole tapahtunut koskaan aiemmin"

MTV:n lukija huomasi erikoisen virheen viikonlopun lottoarvonnassa 0:28

MTV:n lukija löysi viikonlopun lottokupongista erikoisen virheen, joka sai Veikkauksenkin hämmästymään.

Lottokupongissa ihmetystä aiheutti se, että siihen oli merkitty tulokseksi "ei voittoa" ennen kuin varsinainen lottoarvonta oli edes alkanut.

Yläpuolelta löytyvältä videolta on nähtävissä, kuinka outo ilmoitus tuli ruutuun kello 22.05, kun arvonnan oli määrä alkaa vasta kello 22.20.

MTV tavoitti Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaan, joka sanoo kyseessä olleen varsin erikoinen bugi.

– Jos Veikkaus-tilille on kirjautunut peliajan päättymisen ja arvonnan alkamisen välisenä aikana, on saanut tilille tämän virheilmoituksen. Tämä bugi on ilmennyt vain myyntipisteistä ostetuissa kupongeissa, joiden kanssa on käytetty samalla Veikkaus-korttia. Sama on ilmennyt Loton lisäksi myös Viking Lotossa sekä Eurojackpotissa, Auremaa kertoo.

Auremaan mukaan kyseessä on ensimmäinen kerta, kun vastaavanlainen bugi on ilmennyt Veikkauksen peleissä. Viestintäpäällikkö haluaa kuitenkin korostaa, että bugi ei ole vaikuttanut millään tavalla kierroksen voitonjakoon ja voittajat ovat saaneet rahansa normaalisti.

Lue myös:

    Uusimmat