Mainos

Kirkkautta ja kosteutta kasvoille

NIVEA-kasvonaamiot hoitavat ihoa tehokkaasti

Iho näyttää aika ajoin väsyneeltä ja harmaalta. Talvella pakkanen ja kuiva huoneilma tekevät ihosta helposti elottoman näköisen. Kesällä taas iho janoaa kosteutta. Ihan tavallinen jokapäiväinen ihonhoito ei sen vuoksi riitä.

Kun takana on valvottu yö tai edessä ilta, jolloin haluaa näyttää hyvältä, nopean avun kasvojen ja kaulan ihon virkistykseen saa NIVEA-kasvonaamioista.

NIVEA-kasvonaamioita on viisi erilaista: Active Purifying Mask on syväpuhdistava, Gentle Peel-Off Mask on kuoriva, Refreshing Moisture Mask on kosteuttava, Energizing

Vitamin Mask on virkistävä ja Pampering Honey Mask on kuivan ihon kasvonaamio. NIVEA-kasvonaamioita suositellaan käytettäväksi 1–2 kertaa viikossa muiden kasvojenhoitotuotteiden lisäksi.

NIVEA Active Purifying Mask (2 x 7,5 ml) on syväpuhdistava kasvonaamio erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle. Hellävarainen naamio poistaa ylimääräisen talin, lian ja kiillon iholta. Vaikuttavina aineina ovat mineraalit, E-vitamiini sekä bisabololi, joka on ärtynyttä ihoa rauhoittava aine. Ihosta tulee raikas, kirkas ja joustavan tuntuinen.

Vaikutusaika on 2–3 minuuttia. NIVEA Gentle Peel-Off Mask (2 x 5 ml) on syväpuhdistava ja raikastava kasvonaamio. Se poistaa ihon epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut. Sisältää B5-provitamiinia, joka raikastaa ihon. Naamio sopii kaikille ihotyypeille, mutta sitä ei suositella erityisen herkälle iholle. Sisältää 2 naamiota (2 x 5 ml). Naamion annetaan vaikuttaa 15–20 minuuttia.

NIVEA Refreshing Moisture Mask (2 x 7,5 ml) on raikastava ja kosteuttava kasvonaamio

kaikille ihotyypeille. Naamio kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja iho tuntuu raikkaalta ja pehmeältä. Naamio sisältää E-vitamiinia ja simpukankuoriuutetta, joka parantaa ihon kosteustasapainoa. Naamion annetaan imeytyä 10–15 minuuttia. Kosteuttavaa Refreshing Moisture Mask kasvonaamiota kannattaa käyttää 2–3 kertaa viikossa.

NIVEA Energizing Vitamin Mask (2 x 7,5 ml) on virkistävä kasvojen tehohoitotuote. Sen kevyt, virkistävä ja viilentävä koostumus antaa iholle kauniin hohteen ja raikastaa kasvoja välittömästi. Raikkaan hedelmäiseltä tuoksuva naamio sisältää C-vitamiinia ja hedelmäuutetta, joista iho saa kosteutta ja energiaa. Pakkauksen sisältö riittää 1–2 käyttökertaan.

NIVEA Pampering Honey Mask (2 x 7,5 ml) on ylellinen hunajanaamio kuivalle iholle. Makea hunajantuoksu rentouttaa mieltä samalla kun naamio vaikuttaa. Hunajauutteen lisäksi naamio sisältää shea-voita ja makadamiapähkinän öljyä. Naamio kosteuttaa ihoa ja tekee sen sametinpehmeäksi ja joustavan tuntuiseksi. Naamion annetaan vaikuttaa noin 10 minuuttia.Kasvonaamiot riittävät kahteen käyttökertaan.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.