Kipinää parisuhteeseen elokuvien avulla

Kaipaako suhteesi piristystä? Ota mallia näiden kolmen tunnetun elokuvan intohimoisista pareista: voisitteko olla illan ajan Titanicin Jack ja Rose, Monster's Ballin Leticia ja Hank tai Eyes Wide Shutin Harfordin pariskunta?

Totuus on tarua ihmeellisempää, mutta välillä hitunen sepitettä saattaa saada kipinän syttymään ja himot hyrräämään. Jos parisuhteesi tuntuu junnaavan paikoillaan, voit turvautua valkokankailta saamiisi vinkkeihin ja ottaa mallia puolisosi kanssa näiden kolmen elokuvan pariskunnalta.

Voisitteko olla illan ajan Titanicin Jack ja Rose, Monster's Ballin Leticia ja Hank tai Eyes Wide Shutin Harfordin pariskunta?

Lemmenhetki autossa Titanicin tapaan

Vuoden 1997 hittielokuvassa Titanicissa päähenkilöpariskunta, Kate Winsletin, 36, näyttelemä Rose ja Leonardo DiCaprion, 37, esittämä Jack rakastuvat intohimoisesti. Pariskunta pääsee nauttimaan toisistaan ensimmäistä kertaa laivalla autokannella seisovassa kosteankuumassa ajoneuvossa.

Vinkki: Voisitteko olla kuin Jack ja Rose? Uuden paikan jännitys saa tunnelman kuumaksi: siirtykää aviovuoteen vällyjen välistä välillä muualle!

Hillitsemätöntä himoa kuin Monster's Ball -elokuvassa

Upea Halle Berry, 46, voitti Oscarin suorituksestaan Monster's Ball -elokuvassa. Berry näyttelee vanginvartijaan retkahtavaa Leticiaa, joka tuskastelee kuolemantuomiota kärsivän miehensä kohtaloa, mutta antautuu silti esteettömästi Billy Bob Thorntonin, 57, esittämälle vartijalle, Hankille. Elokuvan raisusta rakastelukohtauksesta ei puutu eläimellistä himoa.

Vinkki: Hän on Hank, sinä Leticia? Mitä pidempään himoaan pidättelee, sen intensiivisemmäksi rakastelutuokio muuttuu!

Oikeita tunteita – kuten Eyes Wide Shutissa?

1999 vuoden Eyes Wide Shut -elokuvan aikoihin Nicole Kidman, 45, ja Tom Cruise, 50, olivat päähenkilöiden esittämisen lisäksi myös todellisuudessa naimisissa. Kidmanin omaelämänkerrallisen kirjan mukaan elokuva oli piste heidän avioliitolleen, mutta siitä huolimatta valkokankaalla rakastavaiset onnistuivat hyvin.

Vinkki: Vaikka toista näkisi päivittäin, voi arki silti olla romanttinen ja himoa täynnä. Voisiko uusiin – elokuvan naamiaisleikkien tapaan – rooleihin asettuminen piristää teitä?

Myös elokuvan Notting HillHugh Grantin ja Julie Robertsin näyttelemän pariskunnan saadessa ensimmäisen kerran toisensa, kipinöi ilmassa.

Notting Hill näytetään AVAlla torstaina 23.8. klo 21.00

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja