Kimi Räikkösen nuori superfani sulattaa sydämiä – lähetti hellyttävän viestin Jäämiehelle

0:33
Video: Upea ele! Kimin keskeytykselle itkenyt Thomas pääsi varikolle tapaamaan Räikkösen Espanjassa 2017.

Kimi Räikkösen ja nuoren fanin kohtaaminen sulatti sydämiä vuoden 2017 Espanjan GP:ssä. Thomas-poika on nyt kommentoinut hienosti Räikkösen päätöstä lopettaa F1-uransa.

Kaudella 2017 Ferrarilla ajanut suomalainen joutui keskeyttämään Espanjan GP:n avauskierroksella. Tv-kamerat kuvasivat tilanteen vuoksi katsomossa itkenyttä Thomasia. Ferrari kutsui kuitenkin nuoren pojan varikolle tapaamaan Räikköstä. Jäämies lohdutti poikaa ja antoi hänelle lippalakkinsa.

Pojan äiti Coralie Danel Pieters on nyt jakanut Twitterissä videon, jossa poika kertoo omista tunnoistaan Räikkösen lopettamisen suhteen.

– Äitini sai minut tutustumaan F1-sarjaan, ja sinä (Räikkönen) sait minut rakastamaan sitä. Nyt olen intohimoinen fanisi. Minulta kysytään, että miksi sinä eikä joku toinen kuski. Vastaan, että olet mahtava kuski, joka on todella lahjakas. Olet Ferrarin viimeisin maailmanmestari ja saat minut nauramaan. Mutta kun oikein ajattelen asiaa, en tiedä miksi, alkoi viesti.

– Olen nyt hieman vanhempi. Sanotaan, ettemme pysty hallitsemaan tunteitamme ja että on kuunneltava sydäntä. Sanon siis itselleni, että sydämeni valitsi sinut, sanaili poika.

– Viimeksi kun näimme Barcelonassa, sanoit ettei minun kannata itkeä, jos kisassa tapahtuu jotain. Olen pahoillani, mutta tulen itkemään, kun ajat viimeisen kisasi. Olen varma siitä. Tulet aina pysymään sydämessäni. Ajan hieman kartingia huvikseni ja valitsin numeron seitsemän. Sen myötä olet aina mukanani. Kiitos Kimi. Nähdään seuraavassa kisassa. Rakastan sinua todella paljon, päätti Thomas.

Koronavirustartunnasta toipuva Räikkönen palaa Alfa Romeon rattiin syyskuun lopussa ajettavassa Venäjän GP:ssä.

Katso twiitit alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja