Kimi Räikkönen nauratti F1-faneja suorilla vastauksillaan – tälle heitolle Jäämiehen oli pakko itsekin hörähtää

Alfa Romeon F1-kausi on ollut radalla melkoinen tuskien taival. Talli on nyt yrittänyt piristää jälleen fanejaan julkaisemalla huvittavaa materiaalia sosiaalisessa mediassa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 14.-16.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Espanjan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Sveitsiläis-italialaisen tallin julkaisussa sen kisakuskit Kimi Räikkönen ja Antonio Giovinazzi osallistuvat leikkiin, jossa heidän pitää kertoa, mitä heidän mieleensä tule ensimmäiseksi tietystä sanasta.

Räikkösen vastaukset keräsivät luonnollisesti eniten huomiota. Jäämies aloitti hellyttävästi, kun hän kertoi ”perheen” tuovan hänelle mieleen ”rakkauden”.

Räikkönen ei turhaan kaunistellut, kun häneltä kysyttiin kaudesta 2020. ”Kärsimystä”, vastasi suomalainen rehellisesti. Haastattelut olivat puolestaan molemmille kuskeille ”tylsiä”. ”Vaarallinen” tarkoitti Räikköselle ”harrastuksia”. Vastauksen kerrottuaan Räikköseltä irtosi pieni nauru, josta Alfa Romeo otti kaiken irti.

– Tuo Kimin nauru, repeili talli julkaisun yhteydessä.

Räikkönen kertoi lopussa lisää harrastuksistaan, kun hän paljasti myös nukkumisen kuuluvan niihin. Vastaus herätti huomiota, sillä Jäämies huvitti aiemmin tänä vuonna faneja, kun hän kertoi Drive to Survive -dokumenttisarjassa F1:n olevan hänelle ”enemmänkin harrastus”.

Katso julkaisu alta.

Lue myös:

    Uusimmat