Kimi Räikkösen Alfa Romeolta lupaavia uutisia F1-viikonlopun alla – toivottu kehitysaskel täyttä todellisuutta?

Kimi Räikkösen F1-kausi alkoi varsin kelvollisella tavalla, kun hän taisteli tiukasti pisteistä Bahrainin radalla. Räikkönen jäi niukasti kymmenen kärjen ulkopuolelle. Imolassa Räikkösen talli Alfa Romeo yrittää päästä vielä yhden askeleen eteenpäin. Sitä varten Räikkönen ja tallin toinen kuljettaja Antonio Giovinazzi saavat lisäapuja.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Imolan GP suorana 16.-18.4.
Pe: harjoitukset klo 11.55 ja 15.25.
La: harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Imolan GP klo 16.00, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Alfa Romeon tekninen johtaja Jan Monchaux varmisti, että talli tuo Imolaan päivityspaketin. Tämän jälkeen Alfa Romeo suuntaa hiljalleen katseitaan kohti vuotta 2022, jolloin F1:ssä nähdään isoja sääntömuutoksia.

Tallin suomalaiskuski Kimi Räikkönen on luottavainen päivitysten jäljiltä.

– Uskomme siihen, että pystymme taistelemaan pisteistä myös Imolassa. Mikään ei toki ole varmaa, eikä mikään ole helppoa, Räikkönen mietti.

Alfa Romeo väläytteli vauhtiaan Bahrainissa. Tallin vauhti oli huomattavasti lupaavammalla tasolla, varsinkin jos vertaa viime kauteen. Tuolloin Alfa Romeo oli vaikeuksissa Ferrarin heikkojen moottoreiden kanssa.

– Edes hyvä viikonloppu ei takaa sitä, että päätyy kymmenen parhaan joukkoon. Ero sen välillä, että on aivan kärkitallien takana tai pistesijojen ulkopuolella, on hyvin pieni, Räikkönen pyörittelee.

Lue myös:

    Uusimmat