Kimi Räikköseltä kysyttiin upean F1-ennätyksen rikkomisesta – "Ei kiinnosta pätkääkään"

Jos Kimi Räikkönen ajaa formula ykkösissä Alfa Romeo -sopimuksensa loppuun, hänestä tulee eniten osakilpailuja ajanut F1-kuljettaja. Suomalaistähteä tämä ei kiinnosta. 

Tällä hetkellä ennätys on brasilialaiskuljettaja Rubens Barrichellolla, joka starttasi peräti 322 kisaan vuosina 1993-2011. 

Räikkösellä on tällä hetkellä kasassa 293 starttia. Mikäli hän ajaa normaalisti kaikki kisat tällä ja Alfa Romeo -sopimuksensa toisella kaudella (2020), hän ohittaa Barrichellon ensi kauden puolivälin tienoilla. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kiinan GP suorana 12.-14.4.
Pe: 1. harjoitukset klo 04.55,
2. harjoitukset klo 08.55
La: 3. harjoitukset klo 05.55, aika-ajot klo 08.55, ennakkotunnelmat klo 08.00
Su: Kiinan GP klo 09.10, ennakkotunnelmat klo 08.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Kun mahdollisesta ennätyksestä mainittiin 39-vuotiaalle Räikköselle, vastaus oli taattua tavaraa. 

– En ole koskaan jahdannut numeroita. Se on loppujen lopuksi vain numero. En ainakaan mieti, kuinka monta kisaa olen ajanut tai mitään sellaista. Ajan, koska se on jotain, mitä haluan tehdä ja kun minua ei enää kiinnosta, lopetan, Räikkönen kommentoi racefans.net-sivuston mukaan

– Minua ei kiinnosta numerot pätkääkään. Jos ajan kymmenen kisaa enemmän tai vähemmän kuin joku toinen, se ei vaikuta tekemisiini millään tavalla. Kun tuntemukseni muuttuvat, alan tehdä jotain muuta, suomalaiskuski summaa. 

F1-kausi jatkuu Kiinassa tulevana viikonloppuna. Räikkönen on MM-sarjassa kuudentena. 

Lue myös:

    Uusimmat