Kimi ja Minttu saivat toisensa – some täyttyy kansainvälisistä onnitteluista

Formulakuski Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen ovat menneet naimisiin Italiassa järjestetyssä seremoniassa.

Kutsuvieraita Kimi Räikkösen ja Minttu Virtasen vihkitilaisuudessa ei ollut kuin joitain kymmeniä, mutta tuore aviopari saa onnitteluita runsaasti ympäri maailmaa. Italialaisille juuri Ferrarin kuskina ajava Räikkönen on merkittävä henkilö jo pelkästään autourheilun vuoksi.

   

– Onnea Kimi ja Minttu, Jazelya -nimellä twiittajaa käyttäjä emojien saattelemana toivotti.

Kimi Räikkösen oma faniryhmä Twitterissä oli vahvasti mukana tunnelmissa. Ryhmässä tiedotettiin heti, kun hääpari oli saapunut kirkon alueelle.

  

– Kimin ja Mintun häät alkoivat hetki sitten, Räikkösen fanisivusto hehkutti kuvan kera.

   

– Tänään on SE päivä, TheRealMe_84 -käyttäjä iloitsi.

Kimi Räikkösellä faneja on Italian lisäksi paljon myös Aasiassa. Kiinnostuneimmat fanit seuraavatkin jopa suomalaista mediaa ja luonnollisesti formulakuskin faniyhteisön ylläpitämää Twitter-sivua.

   

Tuoreen avioparin onnesta iloitsi myös Twitter-käyttäjä Ankush Ahuja, joka kertoi, että hänen vanhempansa viettävät hääpäiväänsä tällä samalla päivämäärällä. Ahuja julisti myös olevansa hyvin onnellinen Kimin ja Mintun puolesta.

  

  

Kuva- ja tekstionnitteluita alkoi tulla heti aamupäivällä, kun vihkipaikasta valui varmempaa tietoa. Vaikka vihkiseremonia on jo ohitse, onnitteluita nuori pari saa varmasti vastaanottaa vielä useamman päivän ajan.

Myös MTV Viihteen Facebookkiin  oli vajaassa tunnissa tullut suomalaislukijoilta yli sata onnittelua vastavihitylle pariskunnalle. 


Lue myös:

    Uusimmat