Kim Kardashianin entiset työntekijät haastoivat tähden oikeuteen – tosi-tv-julkkis kiistää julmat syytökset

Tosi-tv-tähden entiset työntekijät haastoivat tähden oikeuteen.

Seitsemän entistä työntekijää on haastanut tosi-tv-tähti Kim Kardashianin oikeuteen maksamattomien palkkioiden takia. Tähteä syytetään myös ilkeämielisestä toiminnasta työntekijöitään kohtaan.

Osa työntekijöistä on työskennellyt tähden Hidden Hills -alueen ökykartanon puutarhan parissa ja osa on talon kunnossapitotyöntekijöitä.

Maanantaina julkaistun syytteen mukaan Kardashian on maksanut myöhässä työntekijöiden palkkiot. Hän on pantannut 10 prosenttia palkoista veroihin, mutta ei suorittanut veromaksuja eteenpäin. Amerikkalaismedian mukaan Kardashian kieltäytyi maksamasta työntekijöilleen ylityöstä ja pakotti heidät välillä työskentelemään ilman ruokataukoja.

Työntekijät väittävät, etteivät saaneet eriteltyjä palkkakuitteja ja eräs 16-vuotias työntekijä väittää, että hänet pakotettiin työskentelemään paljon pidempää kuin maksimi 48 tuntia alaikäisenä kesätyöntekijänä. Toinen ex-työntekijöistä väittää, että kun hän otti esille ylityöt, veroasiat ja ruokatauot, hän sai välittömästi potkut.

Työntekijöitä edustaa sama toimisto, jossa on myös Kardashianin ex-miehen Kanye Westin entisillä työntekijöillä samantapainen kanne meneillään.

Kiistää syytökset

Kardashianin edustaja vastaa syytöksiin kieltävästi.

– Nämä henkilöt oli palkattu kolmannen osapuolen kautta, jonka kautta myös palkkiot menivät. Kim ei kuulu tähän sopimukseen, joka on tehty yrityksen ja sen työntekijöiden kanssa. Hän ei ole vastuussa siitä, miten kauppias hoitaa omaa yritystään ja sopimuksia, mitä hän on tehnyt suoraan työntekijöidensä kanssa, edustaja kertoo Page six-sivuston toimitukselle.

– Kim ei ole koskaan jättänyt maksamatta yrittäjälle saamastaan palvelustaan ja toivoo, että ongelma työntekijöiden ja yrittäjän välillä, joka palkkasi heidät, saadaan sovittua pian.

Kardashianin läheisen lähteen mukaan ongelma ei kuulu Kimille millään tavalla ja työntekijät haastavat nyt väärää henkilöä.

Lähde: Page six.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja