Kim Kardashian muutti tyyliään radikaalisti Kanyen vuoksi – palasi takaisin miehensä suosikkihiusväriin

Kim Kardashian West juhlisti häidensä vuosipäivää uudella tyylillä.

Kim Kardashian West ja Kanye West juhlivat neljättä vuottaan naimisissa torstaina. Kardashianit-tositelevisiosarjaa tähdittävä Kim kertoo värjänneensä hiuksensa vaaleiksi, sillä väri on hänen räppäriaviomiehensä suosikki.

Kim julkaisi Twitter-seuraajilleen videon, jossa hän esittelee uutta tyyliään. Lyhyt poseerausvideo on kuvattu filtteriaplikaation läpi, muuttaen naisen ulkomuotoa hieman.

– Värjäsin takaisin blondiksi vuosipäivämme kunniaksi, väri on Kanye Westin suosikki, Kim kirjoitti julkaisemansa videon yhteyteen.

Tosi-tv-tähti on aika-ajoin suosinut vaaleampaa tyyliä. Viimeksi Kim värjäsi kuontalonsa vaaleaksi viime vuoden syyskuussa. Helmikuussa Kim nähtiin pinkkien hiusten kanssa, ennen kuin hän palasi takaisin tuttuun tummaan hiusväriinsä.

Lisäksi Kim jakoi ennennäkemättömän kuvan kaksikon hääpäivältä. Kim ja Kanye menivät naimisiin vuonna 2014 Italiassa Firenzen kaupungissa.

– Neljä vuotta takana ja ikuisuus edessä... Kiitos kullalleni perheestäni ja siitä, että hän välittää meistä niin paljon. Kiitos, kun inspiroit minua päivittäin, olen niin onnekas, Kim kirjoitti hääkuvansa yhteyteen.

Lähde: E Online

Lue myös:

    Uusimmat