Kim Kardashian muisteli edesmennyttä isäänsä – näin suloisia sisarukset olivat lapsena

Kendall Jenner ja Kim Kardashian loisti Emmy-gaalan lavalla 0:36
Kendall Jenner ja Kim Kardashian loisti Emmy-gaalan lavalla.

Rob Kardashian kuoli vuonna 2003 ruokatorven syöpään. 

Maailmankuulu seurapiirikaunotar ja tositelevisiotähti Kim Kardashian julkaisi isänpäivän kunniaksi edesmenneestä isästään Rob Kardashianista vuosikymmentakaisen kuvan. Kuvassa poseeraa isän lisäksi itse Kim ja tiettävästi hänen isosiskonsa Kourtney Kardashian. Sisarkaksikko pussaa isäänsä suloisesti poskelle. Kourtney ja Kim on puettu samanlaisiin vaatteisiin. 

Yhdysvalloissa vietetään isänpäivää perinteisesti kesäkuun kolmannen viikon sunnuntaina. Tänä vuonna se ajoittui 21. päivä kesäkuulle. 

– Kuinka toivoisin, että olisit täällä viettämässä isänpäivää meidän kanssa. Hyvää taivaallista isänpäivää kaikkien aikojen parhaimmalle isälle, Kim kirjoittaa julkaisemansa kuvansa yhteyteen. 

Kardashian-siskosten, Kourtneyn, Kimin ja Khloén isä kuoli vuonna 2003 ruokatorven syöpään. Hän oli ammatiltaan asianajaja. Kim on seurannut isänsä jalanjälkijä, sillä hän opiskelee paraikaa lakia oppisopimuksella. 

Rob Kardashian toimi O.J. Simpsonin puolustajana, kun tätä syytettiin kahdesta murhasta. Simpson todettiin vuonna 1995 syyttömäksi. Kaksi vuotta myöhemmin siviilioikeus katsoi tämän syylliseksi ja langetti hänet maksamaan 33 miljoonan euron korvaukset uhrien perheille.

– Isälläni oli kirjasto ja kun painoit seinää, löytyi sieltä piilotettu komero, joka oli täynnä todistusaineistoihin liittyvää materiaalia. Viikonloppuisin olin aina nuuskimassa ja käymässä niitä läpi. Olin hyvin utelias tutkinnasta, Kim Kardashian kertoi vuonna 2019. 

Lue myös:

    Uusimmat