Kim Kardashianilta uusi uravaltaus – tähtää asianajajaksi isänsä jalanjäljissä!

Kim Kardashian West kertoo, että sai idean uudesta uravalinnasta viime kesänä.

Kim Kardashian West on paljastanut Vogue-lehden haastattelussa, että tavoittelee uraa asianajajana. Ajatus ei ole mikään hetken mielijohde, vaan seurapiirikaunotar päätti kesällä 2018 aloittaa oppisopimuksen San Franciscossa sijaitsevassa lakifirmassa. Kardashianin on määrä suorittaa loppukoe vuonna 2022. 

Vaikkei Kardashian ole suorittanut college-opintojaan loppuun, mahdollistaa oppisopimus lakiopinnot. Ensi kesänä hän suorittaa välikokeen, jonka läpäisy mahdollistaa opintojen jatkumisen.

– Ensimmäinen vuosi kattaa kolme ainetta: rikoslaki, vahingonkorvaukset ja sopimukset. Minulle vahingonkorvausasiat ovat hämmentävimpiä, sopimusasiat tylsimpiä ja rikoslakiasiat voisin tehdä nukkuessani. Tein ensimmäisen testini ja sain 100 pistettä. Erittäin helppoa minulle, Kardashian kertoo Voguelle.

Sinänsä uravalinta ei ole yllätys. Kim Kardashianin isä, vuonna 2003 ruokatorven syöpään menehtynyt Robert Kardashian oli myös asianajaja. Kardashian toimi O.J. Simpsonin puolustajana, kun tätä syytettiin kahdesta murhasta. Simpson todettiin vuonna 1995 syyttömäksi. Kaksi vuotta myöhemmin siviilioikeus katsoi tämän syylliseksi ja langetti hänet maksamaan 33 miljoonan euron korvaukset uhrien perheille.

– Isälläni oli kirjasto ja kun painoit seinää, löytyi sieltä piilotettu komero, joka oli täynnä todistusaineistoihin liittyvää materiaalia. Viikonloppuisin olin aina nuuskimassa ja käymässä niitä läpi. Olin hyvin utelias tutkinnasta, Kim Kardashian kertoo.

Lähteet: Vogue, People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja