Mainos

Kim Kardashian ärähti: Teiniäidit eivät sovi idoliksi

Teiniäitiydestä kertovat suosikkirealityt ovat saaneet tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 30, ärähtämään blogissaan.

Tv-tähti Kim Kardashianin mukaan tosi-tv:n synnyttämä teiniäitibuumi ei ole mitenkään fanittamisen arvoinen juttu, kertoo Dailymail.

– Ohjelmat, kuten Teen Mom, ovat saaneet teiniraskaudet näyttämään yhtäkkiä todella coolilta nuorten tyttöjen silmissä. Tytöt, näitä ihmisiä ei kannata pitää idoleina, Kim kirjoitti blogissaan.

Kim Kardashian sai kirjoitukseensa puhtia eräästä hämmentävästä maailmanuutisesta: 90 oppilasta Memphisin Frayser High Schoolissa on joko synnyttänyt tai raskaana kuluvana lukuvuonna.

– Kun mietin aikaa jolloin olin itse 16, en mitenkään olisi voinut harkita edes lasta. Lapsen hankkiminen on yksi suurimmista ja elämää mullistavimmista päätöksistä. En sano, etteivätkö teinit voisi kasvattaa lapsia, mutta lapsen saamista nuorena ei pitäisi nähdä trendikkäänä juttuna, Kim ruotii.

Teiniäitiydestä kertovat tv-sarjat ovat tehneet Leah Messeristä, Jenelle Evansista ja Amber Portwoodista tv-tähtiä, jotka tienaavat yli 200 000 euroa vuodessa. Amber Portwood on kuitenkin vastannut Kardashianille julkisuudessa, että tv-sarjat ovat jopa vähentäneet teiniraskauksia ja ettei hänen mielestään teiniäitiydestä ole luotu turhan glamouria kuvaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.