Kiistanalainen maali käynnisti kaaoksen! 19-vuotias Ässät-puolustaja ja romuluinen HIFK-hyökkääjä tappelivat

Hanskat jäähän! HIFK:n Micke-Max Åsten ja Ässien Valtteri Viirret tappelivat itsensä suihkuun 1:40
HIFK:n 1-4-kavennusmaali käynnisti tappelun.

Tunteet kiehahtivat yli HIFK:n ja Ässien välisen ottelun toisessa erässä HIFK:n kavennusosuman yhteydessä.

Toisen erän päätösminuuteilla Ässien maalin edustalle syntyi hurja mylly, jonka päätteeksi Jesse Seppälä runnoi kiekon maalivahdin alueelta verkkoon.

Maalineduspaini kuumensi lopulta tunteet HIFK:n Micke-Max Åstenin ja Ässien Valtteri Viirretin välillä niin kuumiksi, että kaksikko päätti ottaa yhteen paljain nyrkein. Riitapukarit komennettiin taiston jälkeen suihkuun

Tuomaristo tarkisti osuman videolta, mutta lopulta kiistanalainen maali hyväksyttiin.

Katso tappelu ja maali pääkuvan videolta.