Kiharapilvi suoraan Amazonin sademetsästä – kokeile tätä hiustyyliä kotona!

Varasta villi hiustyyli Pariisin muotiviikon näytöksestä!

Pariisin muotiviikolla Esteban Cortazarin näytöksessä nähtiin villin voimakkaita ja runsaita hiustyylejä. Tyyli oli luotu spontaanisti, visuaalisen vaikutelman perusteella edeten.

– Viime kaudella letitimme hiukset tähän näytökseen. Kun purimme letit näytöksen jälkeen, ihastuimme tuloksena olleeseen tekstuuriin ja halusimme tuoda sen takaisin tällä kaudella. Pehmeät, luonnolliset pinnat ja muodot sopivat hyvin tähän kokoelmaan, koska se on alkukantaisempi ja siinä on viime kauden lettien inspiroimia tarkkoja yksityiskohtia, kertoo Eugene Souleiman, Wella Professionalsin globaali luova johtaja (Care & Styling).

– Viimeistelimme tyylin märällä otsatukalla, ikään kuin malli olisi juuri astunut ulos Amazonin sademetsän kosteudesta. Tämä kuivan ja märän kontrasti tuo tyyliin modernia dramaattisuutta.

Jokaisen mallin hiukset on käsitelty eri tavoin riippuen hiusten laadusta ja pituudesta sekä kasvojen muodosta. Tuloksena on Amazonin sademetsän mieleen tuova tyyli, joka on alkuvoimainen, villi ja kauniilla tavalla rikkonainen. Kokeile omiin hiuksiisi!

Näin luot tyylin

  • Jaa hiukset kolmeen yhtä suureen osioon. Varmista, että hiukset jakautuvat tasaisesti ympäri päätä.
  • Tee kolme samanvahvuista lettiä ja suihkuta niihin reilusti muotoilusuihketta.
  • Litistä letit suoristusraudalla saadaksesi hiukset asettumaan nopeasti selkeiksi kiharoiksi.
  • Kun hiukset ovat kuivat ja jäähtyneet, avaa letit käärmemäisiksi suortuviksi ja harjaa sitten luonnonharjaksisella harjalla saadaksesi hiuksiin runsasta volyymia. 
  • Korosta rakennetta suihkuttamalla hiuksiin kuivashampoota.
  • Lisää etuosaan muotovaahtoa ja hiero se hiuksiin saadaksesi niihin Amazonin kosteutta. Hiero kämmenellä latvasta tyveen päin luodaksesi pehmeän, rikkonaisen rakenteen.
  • Viimeistele muotoilemalla kampaus käsin mallin oman tyylin mukaiseksi. Kiinnitä joitakin alueita hiuspinneillä kokonaisuuden rikkomiseksi.

Lähde: Wella Professionals

Lue myös:

    Uusimmat