Kiefer Sutherland hauskuuttaa: Jack Bauer ei osaa pyöräillä

Sutherland kertoi Peter Traversin haastattelussa hauskan tarinan siitä, miten on nolompi kuin roolihahmonsa. Silti fanit sekoittavat näyttelijän Jack Baueriin.

Kiefer Sutherland on näytellyt 24-sarjan Jack Baueria vuodesta 2001 lähtien. Hahmo on niin mieleenpainuva, että ihmiset tuntevat Sutherlandin paremmin Bauerin kuin hänen itsensä nimellä.

Sutherland kertoo ABC Newsin Peter Traversin haastattelussa, että hänellä meni hetki totutella siihen, että ihmisten huutaessa kadulla Jackia, se viittaa häneen.

– On oikeastaan aika hauskaa, miten hahmo on täyttänyt elämäni. Mutta valitettava totuus on, etten ole läheskään yhtä cool kuin Jack Bauer, Sutherland kertoo.

Näyttelijällä on esimerkki siitä, miten hän joutuu nolompiin tilanteisiin kuin roolihahmonsa.

Hän oli käynyt ostoksilla ja hakemassa vaatteet pesulasta pyöräillen. Ostokset olivat pyörän edessä ja pyykkikassi riippui pyörään kiinnitetyssä tangossa.

– Kauniina sunnuntaipäivänä oli paljon liikennettä, ja ajoin kuoppaan. Olin ajanut niin hitaasti, että lensin kirjaimellisesti ohjaustangon yli. Pyörä lähti alta, ostokset lensivät yhteen suuntaan ja pyykit toiseen.

Sutherland kertoo olleensa häpeissään. Hän keräili tavaroita niin nopeasti kuin pystyi, kunnes joku huusi hänelle autosta: ”Jack Bauer ei osaa ajaa pyörällä!”

– Minua nolotti niin paljon! Onnistuin saamaan kaiken pyörään ja jäin odottamaan liikennevaloihin. Myös huutaja oli jumittunut niihin, ja yritin pysytellä liikennevalotolpan takana, jottei hän näkisi minua. Sitten hän huusi: ”Näen sinut vieläkin!”

– Me molemmat aloimme nauraa. Mutta hän kutsui minua Jack Baueriksi. Hahmo siis todella täyttää elämäni, näyttelijä toteaa.

24 - Lontoo sunnuntaisin klo 22.35 MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat