Khloé Kardashian saa kuraa niskaan – ylisti merkkituotteesta haaveilevaa faniaan

Fanit ovat pettyneitä Khloé Kardashianiin tämän ylistettyä sosiaalisessa mediassa ylityötä merkkivaatteiden takia tekevää naista.

Tosi-tv-tähtiKhloé Kardashian on jälleen syytöksien kohteena. Nainen hehkutti henkilön twiittiä Twitterissä, joka kertoi tekevänsä ylitöitä, jotta sai ostettua itselleen tähden Good American- nimikkofarkut.

– Tajusin, että minun pitää tehdä 20 tuntia töitä, jotta minulla olisi varaa Khloe Kardashianin farkkuihin. Rakastan niitä, joten voitte löytää minut tekemästä extravuoroja, henkilö kirjoitti Twitterissä.

Kardashian intoutui vastaamaan fanilleen, mikä sai aikaan myräkän somessa.

– Tämä on niin söpöä. Olen iloinen, että pidät niistä, Kardashian kirjoitti fanilleen.

Tosi-tv-tähden Twiitti ei ollut kaikkien mieleen. Naisen kirjoitusta paheksuttiin somessa, sillä joidenkin mielestä oli törkeää, että toinen joutuu raatamaan housujen eteen toisen ollessa multimiljonääri, jolla ei ole mitään ymmärrystä tosielämän suhteen.

– Sairasta. Hän ei edes tajua miten mautonta tämä on. Hän on ollut rikas koko elämänä. ”Köyhänä olo on niin suloista”, käyttäjä irvailee.

Kardashian sai Twitterissä myös kannustavia kommentteja.

– Khloe ei pakottanut tätä tyttöä työskentelemään extratunteja. Monet muotitavarat ovat jopa kalliimpia. Se on vain elämää, fani kirjoittaa.

Tähden merkkifarkut maksavat noin 90–150 euroa.

Lähde: People.

Kardashianeiden 16. kausi käynnistyy 1.4. C Moressa​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat