Khloé Kardashian saa faneiltaan ei-toivottuja seksivinkkejä

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian on paljastanut saavansa faneiltaan paljon vinkkejä – tahtomattaan.

Kardashianin perheen elämästä kertovasta tosi-tv-sarjasta tuttu Khloé Kardashian, 28, on läpikäynyt lukuisia hedelmöityshoitoja aviomiehensa Lamar Odomin kanssa. Pariskunta ei ole pitänyt hedelmöittymisongelmaa salaisuutena, mutta tuntemattominen tunkeilevat vinkit saavat Kardashianin ärsyyntymään.

– Ohjelmamme takia ihmiset luulevat, että he tuntevat minut ja, että he voivat twiitata minulle mitä tahansa. Mutta hei, joskus se on niin asiatonta. He kuvailevat minulle asentoja, joita ovat kokeilleet tullakseen raskaaksi. Kuinka minun olisi tarkoitus vastata? Kardashian pohtii.

Kardashian ja siskot, Kim, 32, ja Kourtney, 33, paljastavat elämästään paljon yksityiskohtia sarjassaan ja sen spin-offeissa, mutta siskokset kertovat, etteivät jätä mitään pois sen kerran kuvattuaan. Kardashian paljastaakin heidän omaavan täydet oikeudet leikata kohtauksia pois, mutta vakuuttaa, ettei moiselle ole tarvetta.

– Siihen mennessä, kun ohjelma tulee ulos, kaikki mitä olemme käyneet läpi, on jo takana päin, joten mitä tahansa se onkaan, se ei ole enää silloin samanlainen avohaava, Kardashian selittää.

LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja