Khloé Kardashian: Tämä on kestävän avioliiton salaisuus

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian paljastaa omat vinkkinsä siihen, kuinka avioliiton saa kestämään.

Khloé Kardashian, 27, kertoo oman näkemyksensä siitä, kuinka avioliitto toimii vuodesta toiseen.

Kardashian avioitui koripalloilija Lamar Odomin kanssa vuonna 2009 vai 32:n päivän seurustelun jälkeen. Vaikka pariskunnalla ei ollut pitkää yhteistä taivalta takana ennen avioitumista, olivat molemmat varmoja päätöksestään astella alttarille.

– Kun on naimisissa oikean henkilön kanssa, kaikki vain toimii. Minun on todella hyvä olla. Se että saa sekä henkistä että fyysistä tukea joltakulta, johon luottaa täysin, on korvaamatonta, Kardashian kertoo.

Kardashian painottaa, että hänen aviomiehensä on myös hänen paras ystävänsä. Ystävyys on tärkeää, jos toivoo suhteen kestävän.

– Minä menin naimisiin parhaan ystäväni kanssa. Meillä on aidosti hauskaa yhdessä. Rakkautta ei voi pakottaa, mutta kun se löytää luoksesi, on tulos ilmiömäinen, Kardashian hehkuttaa.

– Minä uskon, että onnellinen avioliitto syntyy yhteensopivuudesta, rehellisyydestä, keskinäisestä kommunikaatiosta sekä omistautumisesta. Me pidämme avioliittomme tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä, Kardashian kuvailee toimivan avioliiton aineksia.

Kardashian muistuttaa, ettei koskaan voi peräänkuuluttaa liikaa yhteisen päätöksenteon merkitystä.

– Me teemme päätöksetkin pariskuntana. Ei asioista vain voi päättää yksin. Kun ollaan naimisissa, on tärkeää toimia tiiminä, Kardashian tarkentaa.

Kardashianilla on myös selkeä arvojärjestys elämässään.

– Perhe on aina minulle ensisijaisen tärkeä. Aviomieheni on minun tärkein prioriteettini ja hän tietää sen, Kardashian hymyilee.

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat