Mainos

Kevyt vadelma-mustaherukkajäätelö

6 annosta

  • 1 dl vispikermaa
  • 5 dl maustamatonta jogurttia
  • 2 dl kotimaisia vadelmia
  • 2 dl kotimaisia mustaherukoita
  • 2,5-3 dl tomusokeria

1. Vaahdota kerma kulhossa. Lisää jogurtti, kevyesti murskatut marjat sekä sokeri.

2. Laita seos kulhoon, peitä kelmulla ja anna olla pakastimessa vähintään kaksi tuntia. Sekoita sitä jäätymisen aikana muutaman kerran, jotta rakenteesta tulee pehmeä. Voit myös tehdä jäätelön jäätelökoneessa.

Vinkki Pakastetut kotimaiset marjat nopeuttavat jäätelön jäätymistä. Rouhi hiukan sulaneet marjat monitoimikoneessa. Älä käytä ulkomaisia pakastemarjoja, sillä ne pitäisi kypsentää.

Resepti: Hedelmän- ja Marjanviljelijäin liitto

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.