Kevin De Bruyne ei välitä Tottenhamin uudesta stadionista – pitää neljän pokaalin voittamista lähes mahdottomana: "Tiedätkö, miten rankka otteluohjelma on?"

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne ei anna Mestarien liigan puolivälierien alla suurta painoarvoa Tottenhamin uudelle stadionille.

Joukkueet kohtaavat puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa tiistaina lontoolaisten tuoreella kotistadionilla, jonka ainoa ottelu on toistaiseksi viime keskiviikkona pelattu Valioliiga-ottelu Crystal Palacea vastaan.

De Bruyne ei näe uudella stadionilla suurta merkitystä ensimmäisen osaottelun alla. 

– En välitä stadionista. Välitän vain joukkueesta, jota vastaan pelaamme. Kaikki puhuvat stadionista kuin se olisi jotain erityistä. Kaikilla on stadion ja kannattajat, De Bruyne sanoi Reutersin mukaan.

– Tottenham on varmasti asiasta hieman innostuneempi, mutta lopulta se on vain stadion, jossa on kannattajia. En usko siinä olevan muuta eroa.

City on toisena Valioliigassa, se on jo voittanut liigacupin ja omaa mahdollisuudet voittaa vielä sekä FA Cupin että Mestarien liigan. Neljän pokaalin voittamisessa ei ole onnistunut historiassa yksikään englantilaisjoukkue. De Bruynen mukaan neljän pystin pohtimisessa ei ole järkeä.

– Tiedätkö, miten rankka otteluohjelma on? Luulen ihmisten aliarvioivan, miten nopeasti ottelut tulevat eteen. Meillä ei ole aikaa edes levätä itse, joten kuinka voisimme miettiä, mitä tapahtuu seuraavan neljän viikon aikana?

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Tiistai:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Tottenham – Manchester City klo 21.55 C More Sport 1
Liverpool – Porto klo 21.45 C More Sport 2

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Ajax – Juventus klo 21.55 C More Sport 1
Manchester United – Barcelona klo 21.45 C More Sport 2

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat