Mainos

Kevään trendit – päivitä sisustusta pikkurahalla

Asunnon uudistamiseen, jopa myyntikuntoon, ei tarvitse suuria summia rahaa. Sisustussuunnittelija Iisa Strand neuvoo, miten päivittää asunto kevään trendeihin edullisesti.

Kevään sisustustrendeissä vilkkuu tänä vuonna tumma, munakoison liila, kertoo sisustussuunnittelija Iisa Strand. Myös ekologisuus sekä betonin käyttö kodissa ovat pinnalla olevia trendejä.

– Itse toivoisin trendiksi puhdaslinjaisuutta, Iisa sanoo.

Asunnon uudistamiseen ei tarvita suurta budjettia, vaan sen voi tehdä myös hiukan pienemmillä tuloilla. Iisa vinkkaa, että erityisesti tekstiilien uusiminen on edullinen tapa päivittää asunto.

– Sisustustyynyillä, uudella matolla ja hankkimalla ruokapöydän tuoleihin uudet huput voi uudistaa asuntoa edullisesti. Myös seinien maalaaminen on halpa tapa muuttaa asunnon lookkia.

Näin asunnon saa myyntikuntoon

Iisa Strand työskentelee Pientä pintaremonttia ohjelmassa sisustussuunnittelijana. Häneltä kannattaa siis kysyä, miten asuntoa kannattaa remontoida tai stailata ennen myyntiä?

– Riippuu aivan siitä, minkälaista hintaa asunnosta lähdetään hakemaan. Asunnon virheet otetaan hinnassa huomioon.

– Mutta ensimmäisenä lähtisin katsomaan, että ikkunalaudat eivät hilseile, lattialistat eivät repsota ja ovenpielet ovat kunnossa. Kylpyhuoneessa silikonit pitäisi olla paikoillaan ja kaakelisaumaukset myös, Iisa luettelee.

Henkilökohtaisesti Iisa ei hyväksy meikkausremontteja, joilla yritettäisiin vain peittää asunnon epäkohtia. Stailauksen suhteen hänen mielestään riittää, että asunnossa on siistiä ja siellä on tuuletettu. Ikkunat on hyvä myös olla pestyt.

MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.