Kesän trendikkäimmät housut – kokeilisitko näitä?

Tänä kesänä trendikkäimmät viihtyvät housuissa, joista ei väriä puutu. Afrikkalaisista kuoseista muistuttavat sateenkaaren värejä sekoittelevat pöksyt ovat kesän 2013 muodikkain housuvalinta.

Saksalainen tv-juontaja Alexandra Polzin, 37, näyttäytyi Mercedes-Benzin muotiviikoilla Berliinissä trendikkäässä, mutta rennossa asussa näyttäen esimerkkiä kesän trendikkäimpien housujen käytössä. Polzinin housuvalinta osoittaa, kuinka mukavat ja värikkäät housut sopivat oikein yhdistettynä jopa punaiselle matolle.

Tänä kesänä mukavuus on valttia, kun puhe on muodista. Housujen kohdalla trendikkäin valinta on erityisen värikkäät pöksyt, joiden käyttöön monella maanläheisiin sävyihin tottuneella lienee totuttelemista. Polzinin esimerkin mukaisesti näyttävien housujen rinnalle on kuitenkin helppo yhdistää selkeitä ja tuttuja värejä, jotka tasapainottavat asukokonaisuutta. Rohkeimmat voivat Polzinin mallin mukaisesti rohkaistua valitsemaan kirkkaanväristen housujen rinnalle myös näyttäviä asusteita – tänä kesänä yksityiskohdissa ei nimittäin muotirintamalla säästellä!

Polzinin housuvalinnassa erityisen trendikästä oli värien lisäksi lahkeen pituus: muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen capri-housuista tuttu hieman lyhyempi lahje on nimittäin tehnyt paluun kesähousuihin. Sikarilahkeeksi kutsuttu lyhennetty lahjemalli on kesäkuumalla myös käytännöllinen, sillä paljaaksi jääneisiin nilkkoihin puhaltaa viilentävästi tuulenvire.

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Lisää asiaa tyylistä AVAn Muotitietoinen-sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja