Kesän kuumin festarimuoti: Kopioi nämä julkkistyylit!

Kesäfestareilla hippeillään ja rokataan. Yksilöllinen tyyli ja ennen kaikkea mukavuus ratkaisevat.

Festareille lähtijän pukeutumisessa tyylikkyys ja mukavuus eivät ole toisensa poissulkevia asioita. Eniten kannattaa panostaa rokkia ja säätä kestäviin jalkineisiin, jotka sallivat kunnon rälläämisen, mutta näyttävät silti kivoilta. Tennarit sekä maiharit ovat toimivat, ja sadesään varalle on tarjolla tyylikkäillä kuoseilla varustettuja kumisaappaita, jotka tekevät mudassa tarpomisesta mukavampaa.

Fiksu pukeutuu festarien olosuhteet huomioiden: mieti asuvalinnassa, kuinka pysyt sopivan lämpöisenä tai viileänä koko päivän. Kerrospukeutuminen pitää fiilikset katossa illan viimeisen bändin encore-biisiin asti.

Muista turvallisuus!

Myös asun turvallisuusnäkökulmat kannattaa huomioida väkijoukossa soljuessa. Erilaiset rimpsut ja ketjut jäävät helposti kiinni ohikulkijoihin tungoksessa. Muista myös, että bajamassa kykkiminen prinsessahelmojen kanssa ei ole helppoa.

Tyylikäs festaribilettäjä kiinnittää huomion väkijoukossa, joten pyri erottumaan massasta yksilöllisillä valinnoilla. Jos kuitenkin haluat olla trendikäs festarikansalainen, voit ottaa mallia julkkisten tyylistä ja kopioida parhaat tyylikikat heidän asuistaan.

Kun olet valinnut asusi, tsekkaa Helmen festariopas:

Katso kuvia alta!

MTV3/Helmi - Laura Kokko ja Heidi Laakso

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja