Kesällä AVAlla ekoillaan!

AVAn kesään kuuluu vihreys, ympäristöystävällisyys ja ekoilu. Mikä näistä eko-ohjelmista on sinun suosikkisi? Katso video!

AVA toivottaa kaikille vihreää kesää! Ympäristö ja luonnonmukaisuus ovat tärkeitä teemoja myös AVAn eko-ohjelmissa, joissa katsojia opastetaan kohti ympäristöystävällisempää elämää. Tutustu AVAn ihaniin sarjoihin etukäteen!

Planeettamme puolesta

AVAn kesäkuussa alkava ekosarja Planeettamme puolesta haluaa inspiroida katsojia ajattelemaan ekologisesti ja asettamaan vihreät arvot käytäntöön kaikissa arjen askareissa. Sarjassa painotetaan olemassa olevien materiaalien kierrättämisen tärkeyttä, ja ekologisuuden näkökulmasta keskitytään joka viikko yhteen kattoteemaan, kuten rakentamiseen, muotoiluun, liikkumiseen ja vaatetukseen.

Planeettamme puolesta AVAlla keskiviikkoisin klo 19.00.

Fantastiset farmarit

Amerikkalaisessa dokurealityssä newyorkilainen homopari muuttaa kaupungista maalle ja ryhtyy luomufarmareiksi. Kaksikon into ja idealismi kantaa pitkälle, mutta maalaiselämässä on yllättäviä haasteita umpikaupunkilaisille urakiitureille. Onko elämäntapamuutos pysyvä – vai kehkeytyykö siitä pian pelkkä epäonnistunut päähänpisto?

Fantastiset farmarit AVAlla 25.5.2011 alkaen keskiviikkoisin klo 19.30.

Operaatio Lähiruoka

Kuusi ruokailutottumuksiinsa kyllästynyttä ja ekologisemmasta arjesta haikailevaa kanadalaista perhettä on valmiina ottamaan haasteen vastaan. Sadan päivän aikana perheiden on tarkoitus syödä pelkästään ruoka-aineita, jotka ovat kasvatettu, tuotettu ja myyty sadan mailin (n. 160 km) säteellä omasta kodistaan.

Operaatio Lähiruoka AVAlla 7.6.2011 alkaen tiistaisin klo 20.00.

Alter Eco

Alter Eco todistaa, että hauska ja antoisa elämäntapa on mahdollista toteuttaa myös ekologisesti. Entourage -sarjan tähti, ohjaaja, kirjoittaja, muusikko ja ympäristöaktivisti Adrian Grenier luotsaa lifestyle-sarjaa, jossa tehdään ympäristöystävällisiä rakennusprojekteja ja ohjataan ekologisiin valintoihin niin arjen isoissa kuin pienissäkin hankinnoissa.

Alter Eco AVAlla keskiviikkoisin klo 20.00.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja