Keltaiset herneet – vaihtelua hernekeittoon

GoGreen Keltaiset Herneet tuovat vaihtelua esim. hernekeittoon. Keltaiset herneet viljellään Pohjolan puhtaassa luonnossa.

+ Avainreikämerkki

+ Runsaasti proteiinia

+ Runsaskuituinen

Ravintosisältö per 100 g keltaisia herneitä:

Energiaa 1350 kJ/ 320 kcal
Rasvaa 1 g
josta tyydyttynyttä 0,2 g
Hiilihydraattia 49 g
josta sokereita 2 g
Ravintokuitua 11 g
Proteiinia 8 g
Suolaa 0,5 g

Alkuperämaa: Ruotsi.

Valmistus:

Laske 1 dl kuivattuja herneitä annosta kohden.

1. Huuhdo herneet.

2. Liota kylmässä vedessä, noin 12 tuntia.

3. Vaihda herneisiin raikas vesi, lisää hyppysellinen suolaa kiehuviin herneisiin ja anna kiehua hiljalleen kannen alla n. yksi tunti.

Artikkelin tarjoaa: GoGreen

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja