Kelpaisiko fantasiasiivous? Alastomat siivoojat suosikkiuutuus Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa tunteita kuohuttaa parhaillaan suosituksi noussut siivouspalvelu, jonka ideana on tarjota asiakkaille kodin siivousta – alasti.

Palkkaisitko sinä alastoman siivoojan puunaamaan asuntosi puhtaaksi? Yhdysvalloissa tästä on tehty mahdollista.

Palvelun äiti, Fantasy Maid Service -siivousyrityksen perustaja Melissa Borrett aloitti alastoman siivouksen tienatakseen ylimääräistä rahaa. 26-vuotias Borrett veloittaa siivouksesta ilman rihman kiertämää 100 dollaria tunnilta.

Siivouspalvelun tilannut asiakas voi valita haluaako siivouksen suoritettavan alusvaatteisillaan vai ilkosen alasti.Helmikuussa perustettu palvelu on osoittanut jo lyhyen ajan sisällä suosiota asiakkaiden keskuudessa, ja Borrett on palkannut itsensä lisäksi yritykseen kolme muuta työntekijää alastomia siivouksia suorittamaan.

Konservatiivisessa Texasissa tämä epätavallinen siivouspalvelu on saamansa suosion lisäksi aiheuttanut kuitenkin myös runsaasti vastalauseita. Lisäksi Borret on saanut paikallisen poliisin peräänsä. Poliisin mukaan kaikenlainen "seksuaalisesti suuntautunut bisnes" on luvatonta, ja siksi Borrettia voi uhata jopa 2000 dollarin päivittäinen sakko jokaisesta päivästä jona luvatonta siivouspalvelua tarjotaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja