Kelly Preston: Haluaisin vielä toisen lapsen 50-vuotiaana

John Travoltan vaimo Kelly Preston rakastaa lapsia niin paljon, että haluaisi synnyttää iltatähden vielä 50-vuotiaana.

Näyttelijä John Travoltan, 58, vaimo, näyttelijä Kelly Preston täyttää lokakuussa 50 vuotta. Tähti paljasti Amanda de Cadenetin televisiohaastattelussa, että ajatus perheen perustamisesta houkuttaa.

– Olen aina halunnut lisää lapsia. Minusta tuntuu, että voisin jopa hankkia toisen lapsen, mutta uskon, että se tulee jos on tullakseen. En pelkää rakastaa syvästi. Lapseni auttavat minua siinä. He saavat sydämen avoimeksi. Ei ole mitään niin ihanaa kuin lapsen rakkaus. Se on parasta ikinä, Preston kertoi.

Travoltan ja Prestonin nuorin poika Benjamin syntyi vuonna 2010. Pari menetti 16-vuotiaan poikansa Jettin perhelomalla vuonna 2009. Prestonilla on myös 12-vuotias tytär Ella Bleu.

– Kenenkään ei tulisi koskaan menettää lastaan. Se on käsittämätöntä. Mutta olen täällä kertoakseni, että on mahdollista selviytyä siitä. Voit jatkaa elämääsi. Kykenet haluamaan elää jälleen. Jokainen suree omalla tavallaan. Minusta tuntui toisinaan, kuin olisin hukkumaisillani märkien pyyhkeiden mereen. Olen kuorinut noita pyykeitä pois kerros kerrokselta, jotta voin nyt sanoa: ”Tahdon elää.” Rakastan elämää. Elämäni on kaunis ja ihmeellinen, Preston kuvailee.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat