Kelly Preston, 49, pudotti raskauskilonsa: Olen energisempi kuin kolmekymppisenä!

Kelly Preston ja John Travolta saivat vuosi sitten poikavauvan. Pian 50 vuotta täyttävä, raskauskilonsa pudottanut nainen näyttää upealta.

Kun Kelly Preston synnytti poikansa Benjamin Travoltan vuosi sitten, hän tiesi, ettei raskauskiloista eroon pääseminen tulisi olemaan helppoa.

– Kun tulin raskaaksi 48-vuotiaana, tiesin, ettei vartaloni tulisi noin vain takaisin, tähti kertoo People-lehdelle.

Prestonin huoli oli kuitenkin turha, sillä hän sai pudotettua vauvakilojen lisäksi muutaman lisäkilon, joita hänellä oli ennen raskauttaan.

– Pudotin 17 kiloa, minulla on enemmän energiaa kuin 20 vuotta sitten – ja oloni on uskomaton. Täytän ensi vuonna 50 vuotta, voi ei! Mutta hei, 50 on uusi 30, Preston hehkuttaa.

Mikä on tähden salaisuus, tenniksen peluun ja aktiivisen vauvan perässä pysymisen lisäksi? Painonpudotusohjelma, jonka loi hänen ja aviomiehensä John Travoltan läheinen ystävä, näyttelijä Kirstie Alley.

Ylipainoinen Alley on pudottanut menetelmällä 45 kiloa.

– Olin niin innoissani kun paras ystäväni loi tämän painonpudotusohjelman. Se on melko lailla nerokkain keksintö ikinä, hiljattain ohjelman puolestapuhujaksi ilmoittautunut Preston kertoo.

Kyseessä on luonnonmukainen lisäravinne, joka hillitsee syömishimoja ja tehostaa luonnollista energiaa, kertoo sille omistettu sivusto Organic Liaison.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: People.com

Lue myös:

    Uusimmat