Kelly Osbourne sättii nyt Cambridgen herttuatar Catherinea

Hiljattain Christina Aguileran ulkonäköä solvannut Kelly Osbourne on kohdistanut katseensa nyt Cambridgen herttuatar Catherineen.

Viimeksi muusikko ja kolumnisti Kelly Osbourne arvosteli pop-tähti Christina Aguileran pyöristynyttä ulkomuotoa kovin sanoin, sillä Aguilera on aikoinaan moittinut Osbournea, kun tämä oli ylipainoinen. Nyt nainen avasi sanaisen arkkunsa Jay Lenon keskusteluohjelmassa koskien prinssi Williamin tuoretta vaimoa, Cambridgen herttuatar Catherinea.

– Englannissa kaikki ovat ihan että katsokaa kuinka säästäväinen hän on ollut, näyttää kansalle kuninkaallistenkin olevan taantuman kourissa. Tässä maassa sitä kuitenkin sanotaan etikettivirheeksi, Osbourne lataa.

Hänen mukaan Cambridgen herttuattaren velvollisuudet oikeuttaisivat naisen heittämään vaatteet menemään päivän käytön jälkeen.

– Anteeksi nyt vain, mutta jos minä tekisin sitä työtä, käyttäisin asujani vain kerran. Jos h**vetti soikoon tuleman olemaan Englannin kuningatar, käyttäisin mekkoa vain kerran, koska luovun loppuelämästäni, kaikesta yksityisyydestäni – ainakin saisin uuden mekon joka päivä, Osbourne kihisee.

Haastattelun aikana Jay Leno näytti valokuvan edelliseltä kerralta, jolloin Kelly oli käynyt samaisessa keskustelohjelmassa The Osbournes -sarjan kuvauksen aikoihin isänsä Ozzy Osbournen kanssa. Silloin Kelly makasi selällään sohvalla jalat ilmassa kyllästyneen näköisenä, mustissa hiuksissa, mustiin vaatteisiin ja tennareihin pukeutuneena. Nyt naiselliseen mekkoon ja korkokenkiin sonnistautunut vaaleaverikkö häpesi kuvan nähdessään.

– Käytökseni oli epäkunniottavaa ja näytin pikku p*skiaiselta, Kelly harmittelee.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja