Kelly Clarkson sinkkuelämästään: Ihmiset luulevat, että tykkään tytöistä

Sinkkuna viihtyvän laulajan Kelly Clarksonin rakkauselämä kiinnostaa ihmisiä liiankin paljon. Jotkut kuvittelevat, että Clarkson tykkää tytöistä, koska hän ei ole ikinä seurustellut.

Laulaja Kelly Clarkson ei ole lesbo, vaikka hän haluaakin pysyä sinkkuna. Hittilaulaja kumoaa huhut, joiden mukaan hän ei pitäisi miehistä.

– En ole lesbo. Jos olisin, kertoisin rakastavani naisia. Tämä tekee minut hulluksi. Vaikka sanoisin niinkin, ihmiset olisivat sitä mieltä, että teen sen koska haluan voittaa homoyleisön puolelleni, laulaja valittaa.

Clarkson on hämmentynyt yleisön kiinnostuksesta hänen rakkauselämäänsä kohtaan.

– Kun kerron ihmisille, että olen onnellinen sinkkuna, he eivät usko minua. He sanovat, "sinun täytyy olla onneton kun olet yksin", tähti kertoo.

Entinen American Idol -menestyjä myöntää, ettei ole koskaan ollut rakastunut, mutta hän uskoo että kaikki tulee muuttumaan, kun hän tapaa oikean miehen.

– En ole koskaan tuntenut sellaisia tunteita. Uskon että se johtuu siitä, että minussa on puoli joka on aika sulkeutunut. En ole vielä tavannut ihmistä, jonka haluaisin murtavan tämän muurini, Clarkson sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja