Keksi nimi naisten vaivoille ja osallistu kilpailuun

Yhdellä on yhtä ja toisella toista. On kuukautiskipuja, on kutinaa, on kuivuutta ja kirvelyä. On virtsankarkailua ja mitä kaikkea vielä sellaista, mille ei oikein ole sanoja, ja mistä ei oikein kehtaa puhuakaan. Nyt korjataan tilanne! Keksitään yhdessä luonteva tapa puhua gynekologiasta!

On ihanaa olla nainen ja vain me naiset voimme ymmärtää, mitä kaikkea tuo ihanuus kätkeekään sisäänsä. Kuukautisten ja PMS-oiereiden lisäksi on kutinaa ja kirvelyä, alaselkäkipuja, hiivaa ja virtsatieongelmia. Miten voisimme luontevasti ilmasta kaikkia näitä naiseuteen liittyviä kremppoja ja vaivoja ilman noloutta ja/tai myötähäpeää? "Ongelmat alapäässä" tai ne iänikuiset "naisten vaivat" ovat jäykkiä ja vähän nolojakin. Keksitään nyt yhdessä uusi kiva nimi naistenvaivoille ja ollaan samalla ylpeitä naiseudestamme! Palkintona arvomme kaikkien osallistujen kesken Hankintatukun upean luontaistuotepaketin.

Arvomme joka viikko kaikkien vastanneiden kesken kaksi luontaistuotepakettia, jonka arvo on 47 euroa. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Kerro meille vastauskentässä oma ehdotuksesi. Se voi olla sana, yhdyssana tai lyhyt lause. Pääasia on, että se kuvaa naisellisia vaivojamme uudella tavalla ja osuvasti.

Voit osallistua

Osallistuminen Helmen kilpailuihin edellyttää jäsenyyttä maksuttomassa Helmi-klubissa. Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy.

Pycnogenol Easy Life, uutuustuote

Rannikkomännyn kuoriuute – magnesium – B6 – vitamiinitabletti
Vaikuttaa ennen kuukautisia: Tasoittaa mielialan vaihteluita sekä torjuu turvotusta.
Kuukautisten aikana: helpottaa tuskaista oloa ja mahdollisia kramppeja sekä vilkastuttaa verenkiertoa.
Valmisteen vaikuttavat aineet ovat Pycnogenol rannikkomännyn kuoriuute, magnesium kolmena eri yhdisteenä sekä B6-vitamiini.

Tuote on tulossa myyntiin huhtikuussa
Vitatabs E 50 mg

Luonnon E-vitamiini-vehnänalkioöljykapseli
Naiset tarvitsevat E-vitamiinia naiselliseen hyvinvointiinsa. E-vitamiini antaa nuorekkuutta, viriiliyttä ja elinvoimaa. E-vitamiini on myös tärkeä antioksidantti, joka suojaa elimistöä ja on tärkeä sydämen, verisuonten ja lihasten toiminnalle.
Yhdessä kapselissa on 50 mg luonnon E-vitamiinia. Valmiste sisältää kaikkia kahdeksaa tokoferolia. Öljynä kapseleissa on kylmäpuristettu vehnänalkioöljy, jossa on välttämättömiä rasvahappoja, linoli- ja linoleenihappoa.

Urisan

Karpalo - inuliinitabletti
Virtsatieongelmat ovat yleisiä etenkin keski-ikäisillä naisilla. Vaivaton tapa huolehtia virtsateiden hyvinvoinnista on nauttia Urisan-tabletteja. Urisan sisältää kokonaisista karpaloista valmistettua patentoitua Cran Max® -karpalouutetta. Karpalon sisältämät tehoaineet estävät bakteerien tarttumista virtsateiden limakalvoihin.

Urisan on laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja makeuttamaton ravintolisä, joka valmistetaan suomalaisessa lääketehtaassa vaativaa GMP-standardia noudattaen. Tuote sopii sekä naisille että miehille.


Huom! Helmen kilpailuvastauksia voidaan julkaista Helmi-medioissa ja kilpailuun mahdollisesti liittyvien yhteistyökumppaneiden markkinointimateriaaleissa ilman eri korvausta.

Jos kilpailu on arvonta kaikkien vastanneiden kesken, palkinnosta maksetaan arpajaisvero, josta vastaa MTV3 tai kilpailun järjestävä yhteistyötaho. Jos kilpailussa palkitaan paras suoritus, mahdollinen voitto on kilpailijalle veronalaista tuloa.

Lue myös:

    Uusimmat