Mainos

Kekseliästä! Naiselta huikean mielikuvituksellinen kosto petturipoikaystävälle

Petetyn naisen kosto voi olla hurja. Game of Thrones -sarjaa fanittava mies koki karun kohtalon, kun hänen tyttöystävänsä sai selville tämän pettäneen häntä.

Reddit-käyttäjä Khaleesisscorned jakoi sivustolla nyt jo poistetun tarinan siitä, kuinka hänen ex-tyttöystävänsä onnistui kostamaan hänelle kipeän eron.

Mies kertoo exästään, Danista, jonka kanssa hän seurusteli liki vuoden. Pariskunta erosi muutama kuukausi sitten muun muassa välimatkan vuoksi. Kirjoittaja myöntää kärsineensä rajusta mustasukkaisuudesta, joka purkautui miehen omana pettämisenä. Dani sai uskottomuuden selville hieman parin erottua, ja päätti kostaa omalaatuisella tavalla.

Juonipaljastukset julki!

Mies pohjustaa tarinaa kertomalla, että Dani tutustutti hänet Game of Thrones -sarjaan, johon mies koukuttuikin. Valitettavasti ulkomailla työskennellessään hän ei pystynyt katsomaan sarjaa tuoreeltaan, ja yleensä kestikin hetken ennen kuin mies sai uusimman jakson käsiinsä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ex-tyttöystävä blokkasi mieheltä kaikki mahdollisuudet yhteydenpitoon parin erottua. Mutta kun GoT-sarjan 6. kausi sai ensi-iltansa Dani lähettikin miehelle viestiä. Tämä ehti innostua saaneensa töppäilynsä anteeksi, mutta todellisuus oli toinen. Dani oli lähettänyt hänelle juonipaljastukset ensimmäisestä jaksosta, jonka jälkeen hän blokkasi miehen taas kaikista viestintävälineistä.

Siitä lähtien nainen on lähettänyt joka viikko juonipaljastuksia uusimmasta jaksosta. Mies yritti blokata exänsä WhatsApp-sovelluksesta, mutta tuolloin Dani lähetti paljastukset Facebookin kautta. Seuraavalla viikolla tekstiviestitse. Hän lainasi jopa ex-parin yhteisen ystävän puhelinta ja lähetti sillä miehen pelkäämät tiedot. Ovela nainen kehitteli myös seksikkään naisen kuvalla varustetun Facebook-tilin, jolta mies tietenkin hyväksyi kaveripyynnön välittömästi. Vain saadakseen jälleen juonipaljastuksia.

Mies kertoo, ettei voi katsoa sarjaa ennen kuin Dani on jo pilannut jakson häneltä, sillä hänen pitää odottaa uutta tyttöystäväänsä töistä kotiin ennen kuin voi asettua television ääreen.

Mies pyysikin apua ongelmaansa kaikentietävältä Reddit-kansalta. Miehen tarinaa epäiltiin keksityksi, mutta mies itse väittää kivenkovaan puhuvansa totta.

– Tiedän, etten kohdellut häntä kovin hyvin, mutta haluaisin vain katsoa lempiohjelmaani taas, mies kirjoittaa.

Video: Petetyn kosto voi olla myös näin hurja.

0:47

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.