Keikkailuun kyllästynyt Fergie: Haluan olla kotona!

Black Eyed Peas -yhtyeestä tuttu laulaja Fergie halua ottaa aikalisän urakierteestä ja oleilla aviomiehen kanssa kotona kaikessa rauhassa.

Black Eyed Peasin laulaja Fergie, 36, on tyytyväinen pieneen taukoon, jonka yhtye aikoo pitää. Fergie ottaa aikalisän hektisestä elämästään ja aikoo keskittyä kotinsa sisustamiseen ja perhe-elämään aviomiehensä Josh Duhamelin kanssa.

– Tarvitsen enemmän tasapainoa elämääni. Haluan olla enemmän kotona, en hotellihuoneissa toipumassa aikaerosta ja kiertue-elämän kaaosmaisuudesta. Haluan tauon siitä. Tahdon olla kotona ja sisustaa, Fergie kertoo.

Laulaja on myöntänyt vauvan olevan ehkä suunnitteilla. Tähti katsoo hyvillä mielin yhteiseen tulevaisuuteen.

– Olen valtavan perhekeskeinen ja kyllä, haluamme lapsia, mutta en ole raskaana! Totta kai puhumme asiasta. Se tulee olemaan kokonaan uusi kappale elämässämme ja hyvin hauska vaihe. Odotamme sitä innolla, Fergie paljastaa.

Seksikkäästä imagostaan tunnettu Fergie sanoo tuntevansa olonsa parhaimmaksi ilman meikkiä.

– Milloinko tunnen itseni seksikkäimmäksi? Kun tulen suihkusta ja tunnen oloni puhtaaksi ja hiukseni ovat puhtaat. Tunnen oloni seksikkääksi silloin, koska olen puhdas ja kaunis. 11 tunnin lennon jälkeen jet lagin kourissa oloni ei ole lainkaan hot, Fergie kertoi brittien Cosmopolitan-lehdelle.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat