Kehään palaava UFC-tähti Conor McGregor paljasti hämmentäviä tietoja kohuotteluaan edeltäneistä päivistä – ”Ryyppäsin läpi koko hemmetin otteluviikon”

0:35
Conor McGregorin edellinen ottelu UFC:ssä päättyi tappioon Habib Nurmagomedoville ja skandaaliin Las Vegasissa.

UFC:n paha poika ja supertähti Conor McGregor vannoo olevansa muuttunut mies. Sunnuntain vastaisena yönä jälleen UFC-kehään astuva palasi ESPN:n haastattelussa edelliseen otteluunsa Habib Nurmagomedovia vastaan.

McGregorin ja Nurmagomedovin ottelu Las Vegasissa kesällä 2018 on yhä vapaaottelua seuraavan maailman hyvässä muistissa. Nurmagomedovin kuristusotteella tulleen voiton jälkeen kehän ympärillä käynnistyi joukkonujakka, jossa venäläisottelija ryntäsi tappelemaan irlantilaisvastustajansa taustajoukkoja vastaan.

Skandaaliottelun hävinnyt McGregor on ollut jäähyllä UFC:stä, eikä Nurmagomedovkaan ole otellut kuin kertaalleen.

Nyt 31-vuotias McGregor kuitenkin katkaisee ottelutaukonsa, kun hän astuu sunnuntain vastaisena yönä kehään ottelemaan Donald Cerronea vastaan. Supertähti sanoo samalla ottaneensa oppia puolentoista vuoden takaisesta kohusta ja tappiostaan.

– Petin ihmisten luottamuksen, siinä se. Olen tilanteessa, jossa minun on otettava vastuu tilanteesta, eikä perääntyä asioista. En ole tehnyt niin urallani, enkä tee nytkään. Olen tullut tänne nyt takaisin, viiden kuukauden valmistautumisjakson vetänyt McGregor paaluttaa ESPN:lle.

Vastustajaansa Cerronea McGregor tuntuu pitävän vain pienenä hidasteena räjähtävän comebackin tekemisessä. Hän ilmoittaa ESPN:lle haluavansa otella myös muun muassa Eddie Alvarezia vastaan.

– Aion olla aktiivinen. Minussa on syttynyt kipinä. Aion mennä, tehdä mitä haluan ja ottaa upean voiton faneilleni.

– Jos menen ja panen Donaldin nippuun muutamissa sekunneissa, mikä saattaa hyvinkin tapahtua, voin luultavasti otella jo seuraavassa otteluillassa (UFC:ssä).

”Minussa on myrkkyä sisällä”

McGregor ilmoittaa haluavansa otella tänä vuonna kolme kertaa – ehkä jopa enemmän. Asia, mitä hän ei puolestaan aio tehdä, on käyttää alkoholia ennen otteluitaan. Irlantilainen kertoo juoneensa edellisen kerran kolme tai neljä kuukautta sitten.

Otteluun Nurmagomedovia vastaan valmistautuessa tahti oli huomattavan erilainen.

– Viime kerralla ryyppäsin läpi koko hemmetin otteluviikon. Olin Conan O’Brienin show’ssa (näyttää ESPN:n kädellä juomiselettä).

Kysymykseen miksi McGregorilla ei ole selvää vastausta.

– En tiedä. Minussa on vain tällaista myrkkyä sisälläni tai jotain. En tiedä miksi.

McGregor kertoo olleensa harjoituskaudellaan välillä kolme päivää poissa juhlimassa.

– En vain elänyt sellaista elämää, jollaista minun pitäisi elää. En mene enää siihen takaisin. Olen tällä hetkellä loistavassa paikassa, ja se riittää. Olen tehnyt virheitä ja minussa on tarpeeksi miestä myöntämään ne ja korjaaman ne. Niin minä olen tehnyt, kahden lapsen isä vannoo.

Yksi virheistä oli McGregorin mukaan toistaiseksi tappiottomalle Nurmagomedoville häviäminen. Sen virheen hän haluaisi korjata vuoden loppuun mennessä ottelulla Moskovassa.

– Rakastaisin sitä. Sen täytyy tapahtua. Kävin Moskovassa, ja se oli mahtavaa. Moskova on mahtava paikka. Venäjä on mahtava paikka. Minun on sanottava, olen erittäin vaikuttunut heistä, McGregor vuodattaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja