Mainos

Käytetty FBI:n pakettiauto huutokaupattiin – sisältä löytyi vanha seurantalaitteisto

Vanha huutokaupattu pakettiauto paljastui entiseksi FBI:n seuranta-autoksi. Sisältä löytyi muun muassa seurantalaitteistoa ja vessa.

Pohjois-carolinalainen Ginter Senfeldas oli etsimässä itselleen pakettiautoa työkäyttöön, kun hän löysikin käytetyn FBI:n pakettiauton, paikalliskanava WNCN-TV kertoo.

Senfeldas kertoo löytäneensä viranomaisten huutokaupasta vuoden 1989 Dodge Ram 350:n, jota hänen mukaansa oli käytetty FBI:n työtehtävissä.

Pakettiauton tavaratilasta löytyi lukuisia erikoisvarusteita, kuten vessa, ylimääräisiä 12 voltin akkuja, näyttöjä ja videotallennusjärjestelmä. Ajoneuvoon on myös piilotettu lukuisia mikrofoneja seurantakäyttöön.

– Mikrofoneja on piilotettu etu- ja takavaloihin ja pieniin reikiin kaikkialla autossa, Senfeldas kertoo.

Myös seurantakameroita oli piilotettu pienten reikien taakse, jotta seurattavat kohteet eivät huomaisi olevansa tarkkailussa.

Auton sisältä löytyi myös käsiraudat, kiikarit ja vanha videonauha, jossa oli kuvamateriaalia vanhasta FBI:n kyttäyskeikasta.

Auto oli kaupan eBayssä, jossa sitä huudettiin 47 tarjouksen verran. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että auton on myyty 18 700 dollarin hintaan.

Senfelfas kertoo, ettei hän ole ollut yhteydessä FBI:hin pakettiautosta.

Lähde: CBS News


---

0:18

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.