Käytätkö emojeita jo liikaakiin? Näistä merkeistä tiedät kehittäneesi itsellesi emoji-pakkomielteen

2:38
Mitä jos todellisessa elämässä käyttäytyisi kuten Tinderissä? Katso kokeilu videolta.

Emojit voivat olla hauska osa viestittelyä, mutta liika on liikaa.

Vaikka hiljattaisen tutkimuksen mukaan emojeiden käyttämisellä viesteissä voi olla romanttisia vaikutuksiaHello Giggles -sivusto listasi hupaisia seikkoja, jotka voivat kuitenkin kertoa merkityksen kasvaneen jo liiallisiin mittasuhteisiin. 

1. Vastaat kysymyksiin emojeilla

Vastaaminen kaverin kysymykseen tekemisistäsi pelkillä emojeilla on pakkomielteen merkki. Sujuvan kommunikaation puitteissa emojeiden lisäksi olisi hyvä vastata kysyjälle tämän ymmärtämällä kielellä. Tällainen emojeiden käyttö voi jopa parantaa ihmisen kielellisiä taitoja, brittitutkija uskoo. Väitteensä hän perustaa sille, että emojit tuovat tekstimuotoiseen ilmaisuun moniulotteisuutta.

2. Raivostut puuttuvista emojeista

Saat eteesi kuppikakku-leivoksen, josta haluat kertoa kavereillesi emojin muodossa. Mutta kuten etsineet tietävät, valkoviinilasin tavoin kuppikakku-emojia ei ole olemassa. Jos raivostut tästä, olet takertunut pikkuruisiin kuviin kenties jo liiaksi.

3. Olet onnesi kukkuroilla löytäessäsi juuri sopivan emojin

Mutta entä jos riemastut edessäsi olevasta ruoka-annoksesta, joka on juuri kuin emoji-kuvastosta? Tai kun tunteitasi kuvaamaan löytyy juuri oikea keltainen naama? Kyllä, myös ilon kupliminen emojeiden ansiosta kielii pakonomaisesta mieltymyksestä niihin.

4. Yrität näyttää emojilta

Tiedätkö juhlivan emojin, jolla on punainen mekko päällä? Tai bailaavan miehen mustissa housuissa, punaisessa paidassa ja valkoinen paita päällään? Jos juhlimaan mennessäsi pukeudut tarkoituksella emojin kaltaisesti, olet selvästi pakkomielteinen asian suhteen. Kenties olet jopa luonut itsesi näköisen emojin.

5. Lataat aina viimeisimmät emoji-päivitykset

Odotatko uusia emojeita kuin kuuta nousevaa? Oletko ensimmäisenä lataamassa uudet päivitykset, joilla saat lisää emojeita käytettäväksesi? Jos vastasit myöntävästi, olet todennäköisesti kehittänyt itsellesi pakkomielteen kuvakkeista.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja