Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Kaurateeleipäset – nopea helppo leipä

Julkaistu 10.10.2013 07:30

Leivo Kaurateeleipäsiä, niin saat nopeasti leipää! Leipäset voivat olla isoja tai pienempiä matalia leipäsiä. Voit myös levittää koko taikinan uunipellille leivinpaperin päälle, jolloin voit jakaa ison rieskan taikinapyörällä neliöiksi tai sektoreihin.

Kaurahiutaleiden lisäksi teeleipiin sopivat Neljän Viljan Hiutaleet tai KARU Pikakaura-Ruishiutaleet.

2-3 kpl

2½ dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita

2½ dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja

2½ tl leivinjauhetta

1 tl suolaa

1 rkl sokeria

50 g voita tai margariinia

2 dl maitoa, piimää tai appelsiinimehua

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sulatettu rasva ja neste. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa se leivinpaperille 2-3 kasaksi. Taputa kasat kostutetulla kädellä tai lastalla isoiksi rieskasiksi ja jaa jokainen taikinapyörällä/veitsellä sektoreittain 6-8 osaan.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min. Taita kolmiot irti toisistaan. Tarjoile ja syö tuoreena heti paistamisen jälkeen!

VINKKI: Voit ottaa myös taikinasta n. 10 nokaretta, painella ne mataliksi ja tehdä näin pikkurieskasia.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

www.myllynparas.fi

Lisää aiheesta:

Legendaariset leivät valmistuvat hetkessä – muistatko nämä koulun kotitaloustunnilta?Helpot sämpylät – herkulliset, rapeakuoriset ja sisältä pehmeät sämpylät Arjan ohjeellaMuistatko tämän kotitaloustuntien klassikon? Viikonlopun helppo iltapalaherkku valmistuu hetkessä MarenkipikkuleivätVekkulit sämpylätAamulla leivottavat sämpyläpalat
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen21:50
    Viiden jälkeen

    Maikkarin juontaja joutui kiperään tilanteeseen – ruotsin lehtori Lötjönen arvioi suorituksen

  • Eilen20:37
    Ihmissuhteet

    Lily Allen julkaisi poikkeuksellisen kostoalbumin – kosto nöyryytyksestä helpottaa, mutta voi mennä yli

  • Eilen18:52
    Terveys ja hyvinvointi

    Miten nukut? Tämä seikka yöllä voi lisätä sydänsairauksien riskiä

  • Eilen17:00
    Ruokavirasto

    Lasten purkkiruokaa vedetään takaisin – saattaa sisältää muovinpaloja

  • Eilen16:46
    Ruoka

    Yksi uunitemppu ja arkinen raaka-aine muuttuu herkuksi – Henri Alén paljastaa kikan