- Vaivaa kaikki ainekset keskenään tahnamaiseksi taikinaksi (esim. kutterin avulla)
- Jaa taikina kolmeen osaan. Laita yksi osa leivinpaperin päälle. Aseta päälle toinen leivinpaperi. Paina kämmenellä taikinaa ensin ohuemmaksi. Kauli sitten ohueksi, noin 0,5 sentin levyksi. Poista päällimmäinen leivinpaperi ja rullaa taikina toisen leivinpaperin kanssa rullalle. Toista sama kaikille taikinapalloille niin, että saat kolme rullaa.
- Aseta rullat uuninkestävään reunalliseen vuokaan. Paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
- Avaa rullat ja revi kebab lastuiksi.
- Jos haluat kebabiin ruskistuneen pinnan, voit laittaa lihat vielä hetkeksi uuniin grillivastuksen alle.
Vinkki! Testaa myös Huomenta Suomen joulukinkkuversiota! Vaihda jauheliha joulukinkun jämiin, ja laita joukkoon myös hieman pekonia, jotta taikinasta tulee tarpeeksi rasvaista. Lisää 1-2 kananmunaa riippuen kinkun määrästä. Taikinaa vaivatessa joukkoon kannattaa lisätä myös hieman vettä, jotta saadaan toivottu koostumus. Suolaa ei tarvitse taikinaan niin paljoa, koska kinkku on jo suolattu.
