Kauppakeskus Redin uusi johtaja on lahtelainen vaatekauppias, joka uskoo, että Redin kurssi käännetään: "Totta kai siinä on pieni hirvitys"

Uusi kauppakeskusjohtaja Aleksi Salminen kertoo, kuinka Redin kurssi käännetään 5:55
Kauppakeskus Redin johtaja Aleksi Salminen kertoo, että häntä hirvitti hieman hypätä kauppakeskuksen johtoon suoraan muotimaailmasta.

Kalasatamassa sijaitsevan kauppakeskus Redin alkutaival on ollut vaisu. MTV Uutisten haastattelussa uusi kauppakeskusjohtaja Aleksi Salminen kertoo, mitkä kauppakeskuksen vahvuudet ovat ja kuinka Redin kurssi käännetään. Katso haastattelu yllä olevalta videolta.

Kun Aleksi Salminen allekirjoitti sopimuksen kauppakeskus Redin johtamisesta, tuli aika ilmoittaa asiasta perheelle. Salminen aloitti kysymällä lapsiltaan, tiesivätkö he, mikä Redi on.

– Kymmenvuotias tyttäreni sanoi, että iskä, kaikkihan tietää mikä Redi on, Salminen sanoo.

Eikä ihme. Rediin kohdistui paljon mediakiinnostusta, kun se avasi ovensa viime syyskuussa. Positiivinen uutispöhinä kääntyi päälaelleen, kun kauppakeskuksessa kävi odotettua vähemmän ihmisiä. Osa yrittäjistä nousi vastarintaan, ja vuokriin neuvoteltiin helpotuksia.

Salminen sanoo, että Redissä on vankka pohja, jonka päälle tulevaisuutta on hyvä rakentaa. Hän haluaa olla kauppakeskusjohtajana tuttu kasvo Redin vuokralaisille ja liikkeiden henkilökunnalle. Niin tuttu, että hänet uskaltaa tarvittaessa pyytää vaikka kassan taakse tuuraamaan.

– Siitä minulla on hyvin kokemusta, sanoo Salminen.

Redin uusi kauppias kertoo ylläolevalla videolla, miltä tuntuu hypätä kauppakeskusjohtajaksi vaatekauppiaan paikalta. 

Lue lisää:


Lue myös:

    Uusimmat