Asiakaskadolla piinatulle kauppakeskus Redille uusi pomo muotimaailmasta

Moni vierastaa tavarapaljoutta 2:04
Redin on uutisoitu kärsineen asiakaskadosta, ja kauppakeskuksille on ehdotettu uusiutumista asemansa säilyttämiseksi.

Kauppakeskus Redi saa uuden johtajan. Otsikoissa poikkeuksellisen paljon olleen helsinkiläiskauppakeskuksen uusi johtaja on Aleksi Salminen.

Salminen kuvailee kauppakeskuksen tiedotteessa, että kauppakeskukseen jotain sellaista, mihin ei olla totuttu. Tiedotteen mukaan tämä tarkoittaa erilaisia kokemuksia ja ajanviihdettä sekä räätälöityjä palveluita.

– Maailma muuttuu joka tapauksessa. Sen sijaan, että seurattaisiin vain vierestä, kyllä me REDIssä haluamme olla etujoukoissa tekemässä uutta. Minusta on paljon inspiroivampaa olla muutoksen oikealla puolella, mieluummin toinen jalka tulevaisuudessa kuin pysytellä turvallisesti menneessä, Salminen pohtii tiedotteessa.

Salmisella, 34, on muotikauppataustaa 17 vuoden ajalta. Hän on ollut KappAhlin Suomen toimitusjohtaja sekä Carlingsin maajohtaja. Pari viime vuotta hänellä on ollut oma vaatekauppa Mooster Denim Lahdessa.

Hän etsii myös keinoa rakentaa kauppakeskukseen rento tunnelma.

Kauppakeskus Redin on aiemmin kerrottu kärsineen asiakaskadosta, ja eräillä siellä toimivilla yrittäjillä on ollut ongelmia kannattavuuden kanssa.

Huomenta Suomessa etsittiin kauppakeskuksille uutta menestysreseptiä.

Kauppakeskusten menestysresepti 7:37

Lue myös:

    Uusimmat