Kaupan rypälepussista paljastui järkyttävä yllätys – eikä ollut ensimmäinen kerta

Markettien hedelmä- ja vihannesosaston herkuissa saattaa silloin tällöin ryömiä mato jos toinenkin, mutta Yhdysvalloissa ötökkäyllätykset voivat olla astetta ällöttävämpiä.

Ei ole mitenkään epätavallista löytää pienen pieniä matoja, toukkia tai muita ötököitä kaupan vihannesosastolta ostetuista tuotteista. Harva säpsähtää pahanpäiväisesti näitä pieniä yllätyksiä, vaikka ötökät omassa ruoassa eivät varsinaisesti ruokahalua herätäkään. Mutta mitä sinä tekisit, jos ostamastasi hedelmäpussista ryömisi yhtäkkiä ulos myrkyllinen hämähäkki?

Yvonne Whalen koki viime torstaina Yhdysvaltain Pennsylvaniassa elämänsä yllätyksen, kun naisen marketista juuri ostamasta rypälepussista ryömi kotikeittiössä ulos musta hämähäkki. Whalen säikähti ensin näkyä pahanpäiväisesti, mutta uskaltautui hetken päästä tutkimaan hämähäkkiä tarkemmin lähietäisyydeltä. Tarkempi tutkailu paljasti kyseessä olevan pahamaineinen ja erittäin myrkyllinen mustaleski-hämähäkki. Hämähäkin tunnistaa punaisesta tiimalasikuviosta mustan ruumiin alapuolella.

Vastaavanlaisia tapauksia on sattunut viime aikoina Yhdysvalloissa useita. Mustaleskiä on löytynyt nimenomaan rypälepusseista, mikä on sinänsä luonnollista, sillä hämähäkit punovat verkkojaan mielellään juuri viinirypälekasveihin. Mustaleski on Pohjois-Amerikan myrkyllisin hämähäkki. Sen purema voi olla kohtalokas erityisesti lapsille ja vanhuksille. Hämähäkit eivät ole luonteeltaan aggressiivisia, mutta voivat purra itsepuolustukseksi.

Lähde: Daily Meal

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja