Kaunis ympäristö tukee hyvinvointia

Kiinnostus kodin sisustamista kohtaan kasvaa, kun kodin ulkopuolinen maailma koetaan uhkaavaksi. Kauniiden esineiden merkitys korostuu vaikeina aikoina, painottaa Forma Messut.

Lahja- ja sisustusalan ammattilaisten Forma Messuja vietetään Helsingin Messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin. Tänä keväänä messut keskittyy visuaaliseen kauneuteen ja iloon, jota lahja- ja sisustusalan tuotteet voivat luoda ympärilleen. Hemmottelun ja herkuttelun antiin perehdytään liki 200 näytteilleasettajan valikoimien parissa.

-Mukana on niin rentoa rentoa romanttista aistikkuutta kuin mielikuvituksellista leikkisää ilotteluakin. Hemmotella voi lahjalla, mutta myös musiikilla, rauhallisuudella, tuoksuilla, kosketuksella ja kunnon saunalla tai kesäjuhlilla, linjaavat messujen Herkut & Hemmottelu -teemaosaston tekijät Sirpa Cowell ja Liisa Salminen-Suurla.

Romantiikka näkyy lahja- ja sisustusalalla nyt sensuellina koristeellisuutena, läpikuultavuutena ja keveytenä. Erittäin tärkeän valkoisen ohella esiin nousevat liitumaiset pastellit, lila, roosa ja vihreä. Helmiäinen tekee sekin paluuta, samoin beigen eri sävyt.

Niin ikään kirkkaat värit kuten oranssi, turkoosi, pinkki ja keltainen piristävät kevään tullessa.

Forma Messuilla esitellään myös tämän vuoden Lahjan päivän teemoja. Tätä lahjatavara-alan omaa päivää vietetään vuosittain 7. elokuuta.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja