Mainos

Kaunis kuva yhdistää pariskunnan vastasyntyneen ja kuolleen lapsen: "Hän oli enkeli, joka piti meitä yhdessä"

Jos maailmassa olisi kuva, joka yhdistäisi täydellisesti menetyksen, surun ja toivon, se olisi tämä. Kuvaan on saatu taltioitua perheen molemmat lapset, vaikka toista heistä ei ole enää olemassakaan.

Aivan kuten monet muutkin vanhemmat, myös Gloria ja Steve Kimmel halusivat ikuistaa perheensä uuden tulokkaan, heinäkuussa syntyneen tyttövauvan. Kuopuksensa lisäksi he halusivat ehdottomasti kuvaan mukaan myös edesmenneen esikoisensa, vuoden ikäisenä menehtyneen Isaac-pojan.

Lopputuloksena on kaunis kuva, joka kuvastaa täydellisesti menetyksen ja uuden elämän kohtaamisen, suuren ilon ja pohjattoman surun. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hän oli puoliksi meidän molempien, joten molemmilla meistä on yksi hänen siipensä kannattelemassa meitä. Hän oli enkeli, joka piti meitä yhdessä silloin, kun olisimme muuten olleet hukassa. Tatuoinnit ovat muistutus siitä, että henkisesti hän on aina luonamme, Gloria kertoo tatuointien taustasta.

Vuodet eivät ole lievittäneet menettämisen tuskaa

Isaacille diagnosoitiin vakava lihassairaus SMA pojan ollessa vasta kuuden kuukauden ikäinen. Parantumaton sairaus vie pikkuhiljaa kyvyn liikkua, syödä ja lopulta hengittää. Vaikeinta vanhemmille olikin hyväksyä se tosiasia, että heidän poikansa ei tulisi koskaan parantumaan.

– Meitä kehotettiin viemään hänet kotiin ja rakastamaan häntä niin paljon kuin voimme, sillä sairaus johtaa kuolemaan, Gloria kertoo parin vuoden takaisista hetkistä. 

Seuraavat kuusi kotona vietettyä kuukautta olivat täynnä iloa, mutta myös vaikeuksia. Isaacin alati heikkenevä terveydentila vaati lukuisia lääketieteellisiä välineitä ja koneita, jotka auttoivat poikaa muun muassa hengittämään. Koneet eivät kuitenkaan saaneet poikaa parantumaan, vaan heinäkuussa 2015 vuoden ikäinen poika menehtyi tähän harvinaiseen sairauteen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Lapsen menettämisestä aiheutuva tuska on sanoinkuvailematon. En ymmärrä, kuinka pystyimme ajamaan sairaalalta kotiin ilman häntä, mutta me teimme sen, äiti kertoo ja lisää tuntevansa suurta surua päivittäin vielä tänäkin päivänä, vaikka pojan kuolemasta on jo yli kaksi vuotta.

Rakkaus on kuitenkin asia, joka on saanut perheen jatkamaan elämään suuresta surusta huolimatta. Ja tämä kuva on juuri sellainen, joka kiteyttää rakkauden sanoman täydellisesti. Toivoa on aina. 

Lähde:  ScaryMommy

***

6:35

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.