Kauniit lasit kruunaavat glögihetken

Pikkujoulukausi on alkanut, ja ensimmäiset glögit on aika laittaa kuumenemaan. Glögiä voi nauttia sekä laseista että mukeista. Monet lasivaihtoehdot sopivat sekä arkeen että juhlaan.

Timo Sarpanevan muotoilema Tsaikka on Iittalan klassikkolasi, joka vie ajatukset lapsuuden jouluihin. Metallikahvalliset lasit sopivat sekä arkiseen että juhlavaan kattaukseen.

Iittalan HotCool-lasit ovat toimiva ratkaisu kuumille juomille. Björn Dahlströmin suunnittelemia laseja löytyy kolmessa eri värissä. Yksinkertainen, mutta erittäin käytännöllinen muotoilu takaa onnistuneen juomahetken. Tätä lasia pidellessä sormet eivät pääse palamaan.

Laseista voi hyvin tarjota paitsi glögiä, myös teetä ja muita kuumia juomia.

Pentikin Saaga ja Sydän kuumajuomalasit sopivat hienostuneeseenkin kattaukseen. Kauniit lasit henkivät talvista tunnelmaa.

Glögilasit ovat myös erinomainen lahjaidea. Saaga-laseja saa ostaa tänä jouluna valmiissa lahjapaketeissa.

Myös muki toimii kattauksessa

Iittalan kaunis glögimukiksi sopiva uutuus on Pietari Postin suunnittelema Himmeli. Kuviossa yhdistyvät perinteiset himmelit, linnut ja joulupallot modernilla tavalla joulutunnelmaa henkiväksi kokonaisuudeksi.

Iittalan Taika-mukit sopivat hyvin myös joulutunnelmaan. Klaus Haapaniemen fantasiaan perustuva Taika on väreiltään lämmin ja joulunodotukseen hyvin istuva.

Arabian suloiset lumiukkomukit ovat Minna Immosen ja Inkeri Leivon käsialaa. Talvisista, kotoisista mukeista on mukava juoda kuumaa glögiä. Mukien lisäksi Lumiukko-sarjaan kuuluu myös kulhoja ja purkkeja, joihin piparkakut on helppo laittaa tarjolle.

MTV3/Tuuli Lindgren

Lue myös:

    Uusimmat