Mainos

Kauniit ihmiset saavat enemmän seksiä

Internet-kyselyn mukaan suomalaiset ovat sitä mieltä, että hyvännäköiset ihmiset saavat helpommin työpaikkoja ja enemmän seksiä kuin muut ja heitä kohdellaan kunnioittavammin – mutta tämä ei lisää onnellisuutta.

Kyselyyn osallistuneista suomalaisista 67 prosenttia * oli sitä mieltä, että ulkonäkö on tärkeää kun tapaa jonkun ensimmäisen kerran. 81 prosenttia arveli kauneuden helpottavan työnsaantia ja 59 prosentin mielestä kauniisiin ihmisiin suhtaudutaan kunnioittavammin.

70 prosenttia oli sitä mieltä, että kauniilla ihmisillä on enemmän mahdollisuuksia seksiin. Vastaajista 66 prosentin mielestä kauneus ei kuitenkaan tuo lisää rakkautta ja 74 prosenttia arveli, että kauneudella ei ole vaikutusta ihmisen onnellisuuteen.

Suomalaiset tyytyväisiä omaan ulkonäköönsä

Suomalaiset ovat tutkimuksen mukaan yleisesti ottaen tyytyväisiä ulkonäköönsä. Naiset ovat kuitenkin hieman tyytyväisempiä kuin miehet: esimerkiksi 65 prosenttia 36–50-vuotiaista naisista on tyytyväinen ulkonäköönsä verrattuna miesten 61 prosenttiin vastaavassa ikäryhmässä.

Vaikka lähes 60 prosenttia kaikista naisista on sitä mieltä, että rypyt ovat luonnollinen merkki vanhenemisesta, 53 prosentin mielestä olisi hyväksyttävää ryhtyä kauneudenhoitotoimenpiteeseen näyttääkseen virkeämmältä.

Päivittäin suomalaisista valtaosa, 69 prosenttia, käyttää ulkonäköönsä aikaa 0–15 minuuttia. Naisista kuitenkin vain 18 prosenttia käyttää kauneudenhoitoon alle viisi minuuttia verrattuna miehiin, joista 32 prosenttia uhraa ulkonäölleen alle viisi minuuttia päivästään.

Internetissä toteutettuun kyselyyn osallistui 1 607 iältään 20–65-vuotiasta henkilöä, lähes yhtä paljon naisia ja miehiä.


Kuva: Shutterstock

* Prosenttiluvut ovat pyöristettyjä.

Kyselyn toteutti Restylane®

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.