Kaunarit-kuvia kerännyt Annika Saarikko sai yllättävän lahjan: "He olivat katsoneet Kuutamolla-ohjelmaa, jossa kerroin tämän pimeän menneisyyteni"

7:10
Mitä muistoja Kauniit ja rohkeat -sarjaan liittyy Saarikolle? Katso koko haastattelu!

Annika Saarikko keräili nuoruudessaan Kauniit ja rohkeat -kuvia. 

Joonas Nordmanin viihteellinen ohjelma Joonas Nordman Show palasi tänä keväänä ruutuun toisen tuotantokauden jaksoin. Kauden kolmannessa jaksossa lauantaina 17. huhtikuuta studioon saapui vieraaksi keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko. 

Saarikko tunnusti aikaisemmin Kuutamolla-ohjelmassa omistavansa 2000 Kauniit ja rohkeat -sarjan kuvaa. Hän paljasti Joonas Nordman Show'ssa, että ohjelman jälkeen hänelle lähetettiin nimmareilla varustettu otos sarjan näyttelijöistä. 

– Tästä kuvasta ja saatekirjeestä tuli minulle tosi tärkeä asia. Haluan kiittää lähettäjää, espoolaista pariskuntaa. He olivat katsoneet Kuutamolla-ohjelmaa, jossa kerroin tämän pimeän menneisyyteni Kauniiden ja rohkeiden kuvien keräilijänä, Saarikko kertoo. 

Saarikon mukaan kuvasta tuli arvokas lisä hänen kokoelmaansa. 

– Se muistuttaa myös siitä, että on olemassa hyviä ihmisiä, jotka ajattelee, että päättäjät yrittää parhaansa. Meille saa olla kiukustunut ja harmistunut, me teemme virheitä. Itsekin olen varmasti tehnyt monta. Oli kiva, että joku ilahdutti noin.

Katso ylhäällä olevalta videolta Saarikon ja Nordmanin Kaunarit-muisteluita!

Joonas Nordman Show alkaa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja